Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

4. Gin Festival Budapest – Botellón Terasz

április 27 /08:00 - 17:00

Gin Festival

2024. május 23. és 25. között ismét megrendezésre kerül – immár negyedszer – a Gin Festival Budapest – avagy, ahogy a szervezők fogalmaznak: újra itt a Gindzsibindzsi!

Május utolsó két hete a nyár előszobája: programok tekintetében mindenképpen. Tudják ezt a Botellón Teraszon is, ahol május 23. és 25. között immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Gin Festival Budapest, egy tökéletes nyárindító esemény! Három nap, ahol minden erről a semleges ízű, elsősorban kevert italokban, koktélokban fogyasztandó szeszesitalról szól: a ginről.

Gin Festival

Ha kedved támad belekortyolni a nyárba és a legextrább ginekbe – ezúttal különleges tonic-változatokkal ötvözve -, biztosan itt a helyed, Budapest kedvenc dzsungele ugyanis ezen a három napon színültig telik jókedvvel – és persze ginnel. Az ingyenes programon a jókedv szinte garantált, akár azt is mondhatnánk, lesz itt minden, mi szem-szájnak (sőt, fülnek) ingere: több, mint 20 féle gin – és mind arra vár, hogy megkóstold -, kiváló muzsika, a zene-bona mellé tánc, végtelen jókedv, és a témában jártas kiállítók, akiknek kilétére hamarosan fény derül.

Gin Festival

Ha te is kedveled a gint, vagy csak szeretnéd megismerni ezt az italt, amit valamiféle különös misztikum leng körül, vésd be a naptáradba a Gin Festival időpontját, hogy biztosan le ne maradj! Vigyázat! Ha nem figyelünk, hogyan osztjuk el a májusi – jobbnál jobb – gin-es programokat, a június eleje fejfájósra sikeredhet!

Részletek

Dátum:
április 27
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/438947525277164/

Szervező

Botellón Terasz
View Szervező Website

Helyszín

Botellón Terasz
Kazinczy utca 21.
Budapest, 1075 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website