Események betöltése

« Összes Események

A Fleetwood Mac-et idézi meg a Rumours Of Fleetwood Mac Budapesten

szeptember 21 /20:00 - 22:30

A Rumours Of Fleetwood Mac világszerte a legelismertebb Fleetwood Mac tribute zenekar, maga Mick Fleetwood is áldását adta a formációra, amely tökéletesen idézi meg a legendás banda szellemiségét és slágereit. A Rumours Of Fleetwood Mac szeptember 21-én az Erkel Színházban számunkra is megidézi a Fleetwood Mac varázslatos dalait.

Fleetwood Mac

Az 1999-ben alakult együttes mára világszinten elismert emlékzenekar, amelyet a Fleetwood Mac alapítótagja, Mick Fleetwood is személyesen támogat, a formáció koncertjeire úgy hivatkozva „mint egy rendkívül érzelmes előadása a Fleetwood Mac-nek”. Az  együttes a Fleetwood Mac szellemiségét egyedülálló módon idézi meg, szól egyszerre a zenekar régi és új rajongóinak, lehetőséget adva arra, hogy újra felfedezzék azokat a dalokat, amelyek biztosították a Fleetwood Mac helyét minden idők egyik legkedveltebb együtteseként.

A zenekar az évek során több, mint egy millió rajongó számára hozta el a Fleetwood Mac koncertek élményét, a Mail On Sunday egyenesen azt írta róluk, hogy „jobban játszanak Fleetwood Mac-et, mint maga a Fleetwood Mac”. Most pedig számunkra is itt a lehetőség, hogy mi is átéljük ezt egy egyedülálló esten, szeptember 21-én, az Erkel Színházban.

A koncertre a jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 29-én 10 órától, míg a teljeskörű jegyértékesítés április 30-án, 10 órakor kezdődik.

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
szeptember 21
Időpont:
20:00 - 22:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,

Szervező

Live Nation Magyarország
Phone
06 1 801 1010
View Szervező Website

Helyszín

Erkel Színház
II. János Pál pápa tér 30.
Budapest, Budapest 1081 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 30 731 1728
View Helyszín Website