Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Álomgyáros írokkal találkozhatnak az olvasás szerelmesei Pécsett

május 14 /17:00 - 18:00

Álomgyár

Álomgyár turné érkezik Pécsre az Árkád bevásárlóközpontban található Líra könyvesboltba, ahol népszerű írókkal is személyesen találkozhatnak az olvasás szerelmesei.

Zubor Rozi, Palotás Petra, Anne L. Green, Hidasi Judit, Baráth Viktória, Budai Lotti, K. M. Holmes, Lontai Léna és Borsa Brown mindannyian jelen lesznek, hogy könyveikkel és személyes jelenlétükkel színessé tegyék a Álomgyár Könyviadó turnéjának pécsi helyszínét.

A találkozó nem csupán alkalom a könyvek megvásárlására, hanem lehetőség arra is, hogy közvetlenül találkozzanak és beszélgessenek kedvenc íróikkal, így azok, akik régóta rajonganak egy-egy szerző műveiért, most lehetőséget kapnak arra, hogy dedikáltathassák azokat, és még közelebb kerüljenek hozzájuk egy-egy mondatváltás erejéig.

A könyvek szerelmesei és az írók rajongói figyelmébe ajánljuk a Pécsi Árkádban tartandó különleges eseményt, melynek során számos kiváló Álomgyáros szerző várja az olvasókat. Az eseményre május 14-én kerül sor délután 5 és 6 óra között a pécsi Árkád Bevásárlóközpontban található Líra könyvesboltban.

A 2012-ben alapított Álomgyár Kiadó az elmúlt évtizedben sikeres fejlődésen ment keresztül: kezdetben kis magánkiadóként indultak, az első évben mindössze 5 könyvet jelentettek meg, azonban egy évvel később sikerült megduplázniuk ezt a számot, 2015 végére pedig már közel 25 címet kínáltak az olvasóknak.

Az évek során folyamatosan növekedett a kiadott könyvek száma, 2016-ban például már 45 könyvet sikerült kiadniuk, majd 2018-ra ez a szám elérte a 70-et, ez pedig csak motiváció volt a folytatáshoz: a kiadó 2013-tól saját regényeket is publikált, a kötetek pedig szép számban fogytak.
Az Álomgyár Kiadó népszerűsége töretlen,  könyveik gyakran előkelő helyezéseket érnek el az előrendelési valamint eladási sikerlistákon, így nem meglepő, hogy sokszor vezetik a legnépszerűbb magyar könyváruházak toplistáit.

A kiadó szoros szerződéses kapcsolatot ápol a nagykereskedőkkel és a főbb terjesztői hálózatokkal, ennek köszönhetően a könyveik könnyen elérhetők a legnagyobb könyváruházakban, független könyvesboltokban vagy akár hipermarketekben is, így sűrűn találkozhatunk Álomgyár logóval ellátott könyvekkel, járjunk bármerre is. A könyvpiacon tapasztalható trendeket figyelembe véve, szinte minden kiadott művüket elérhetővé teszik e-könyv formátumban is, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő, és kényelmes olvasási lehetőséget.

Részletek

Dátum:
május 14
Időpont:
17:00 - 18:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/771834275039485

Helyszín

Pécs Árkád Líra Könyváruház
Bajcsy-Zsilinszky u. 11/1
Pécs, Baranya 7622 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 72 523 300
View Helyszín Website