Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Azahriah megtölti a Puskás Arénát – Irány a ticketswap!

május 24 - május 26

10000Ft - 20000Ft

Nincs lehetetlen a 21 éves magyar előadó, Azahriah számára. Már most vadászni kell a jegyeket a május 24-26-ai koncertre.

Baukó Attila, a csupán 21 éves énekes népszerűsége folyamatosan nő, és határ – szó szerint – a csillagos ég.

Azahriah minden kétséget kizáróan napjaink legnépszerűbb magyar előadója:
• YouTube-megtekintései mindjárt átlépik a 325 milliót;
• Spotify-on havonta több mint 700 ezer hallgatója van;

Hogy ez hogyan történt?

“Attila már az új média korában nőtt fel, régóta ismert karakter közösségi médiában, zenei karrierje előtt a YouTube csatornáját is többszázezren követték. A közönsége együtt nőtt fel vele, egy kulturális környezetben, így olyan nézőpontokat tud megjeleníteni, amikkel sok ponton azonosulni tudnak. Közülük való, elérhető, a korosztály megtestesítője, de mégis kiemelkedik a tömegből. Ez képezi ikonná válásának alapját – rajzolja meg az előadó népszerűségének egyik sarokkövét Kövesdi Veronika, az ELTE BTK médiatanszékének oktatója. 

Kiemelte azt is: Azahriah szerethető karakter, saját magát építette fel, ezeket a történeteket pedig kifejezetten kedveli a közönség: az ismeretlen átlagember önerőből lesz sztár. Ráadásul betöltötte azt az űrt, hogy nincs Magyarországon olyan pop előadó, aki minőségi zenei alapokon szól a saját, fiatal korosztályhoz, de elég általánosan ahhoz, hogy mindenki megértse – tette hozzá.” –  írja Blikk.

Most pedig tripla teltházas koncert a Puskás Arénában!

Régóta suttognak róla, most azonban valósággá válik: május 24-én, 25-én és 26-án a hihetetlen fiatal dalszerző-előadó önálló koncertet ad a megújult Puskás Arénában. A dolognak egyszerre van hatalmas hírértéke és tűnik teljesen természetesnek: a rajongók olyan magától értetődőnek vették, hogy ez a következő mérföldkő kedvencük számára, hogy már kamu eseményeket is létrehoztak az ügyben.

Először megtöltötte a Budapest Parkot, tavaly a Sziget nagyszínpadán lépett fel, az idén megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát – ennek a folyamatnak a logikus következő lépése a Puskás Aréna mint koncerthelyszín.
Amíg erre várunk addig sem tétlenkedik: folyamatosan új dalokon dolgozik, illetve novemberben tízállomásos európai turnéra indul – ezek nagy része pedig máris teltházas.

A jegyek az eredeti oldalon rekordidő alatt elfogytak, de aki lemaradt, az se keseredjen el, a ticketswap oldalon még vannak elérhető belépők.

 

Részletek

Kezdés:
május 24
Vége:
május 26
Összeg:
10000Ft - 20000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/853503373172503

Helyszín

Puskás Aréna
Istvánmezei út 3-5.
Budapest, Budapest 1146 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 1 471 4202
View Helyszín Website