Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Best of 90’s: Backstreet’s back az Akváriumban

március 30 /23:00 - március 31 /05:00

Backstreet's back - Best of 90s buli az Akváriumban

Március 30-án újra a 90-es éveké a főszerep az Akváriumban: Backstreet’s back – azaz a retro-őrület visszatér!

Az Akvárium általában tudja, mitől döglik a légy. És ha egy buli egyszer jól sikerül, minek változtatni a biztos recepten?! – teszik fel a szervezők a – valljuk be: nagyon is jogos – kérdést. Mi pedig nem ellenkezünk, inkább örülünk, hogy úgy döntöttek, ismét visszarepítenek minket a popzene aranykorába. Hiszen a korszak zenéjének ikonikus slágerei tulajdonképpen nem gőzerővel kúsznak vissza a legnagyobb bulik tracklistjére: egyszerűen sosem tűntek el onnan, soha nem mentek ki a divatból. Olykor talán viccelődünk velük, de titokban mindannyiunk kedvenc Spofity-playslistjén megbújik legalább 1-2 klasszikus a ’90-es évekből.

Backstreet's back - Best of 90s party az Akváriumban

Ismersz bárkit, akinek ha azt mondod : “Tell me why“, nem vágja rá azonnal, hogy: “Ain’t nothin’ but a heartache” (még akkor is, ha néhány barátunkról kiderülhet, hogy a Brooklyn 99-os verziót még az eredeti Backstreet Boys slágernél is többször hallották)? Na és olyat, aki az “Oh baby, baby“-t nem “How was I supposed to know?“-val fejezi be? Na ugye…

A legtöbb valamirevaló szakítás során éppúgy felcsendül a Without you, mint ahogy megszólal a házibulikban is éjfél után, és valljuk be, valószínűleg sokan álmodoztunk úgy az igaz szerelemről (néhányan megboldogult, 90-es évekbeli fiatalkorukban, míg mások talán épp a múlt héten), hogy közben a Sixpence None The Richer örökzöld slágere szólt a fejünkben.

A ’90-es évek zenéi egyszerűen a legtöbbünk számára jelentenek valamit: emlékeket, generációk közötti kapcsolódási pontot, vagy pusztán önfeledt szórakozást. Backstreet Boys, Britney Spears, Mariah Carey, Lou Bega (és a “Little bit of Mambo” – tegye fel a kezét, akit bosszantott, hogy az Ő neve pont kimaradt a mini-utónévkönyvre hajazó dalszövegből): csak néhány név a 90-es évek legmenőbb előadói közül, akiknek a korszak legcoolabb zenéit köszönhetjük… Olyan számokat, amikkel kapcsolatban a szervezők azt ígérik, biztosan felcsendülnek majd március 30-án az Akváriumban.

 

Részletek

Kezdés:
március 30 /23:00
Vége:
március 31 /05:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/360993160091548

Helyszín

Akvárium Klub
Erzsébet tér 12
Budapest, Budapest 1051 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 30 860 3368
View Helyszín Website