Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Barátkozós nyílt nap a pécsi Káptalan Kertben május végén

május 25 /18:00 - 23:30

A barátkozós nyílt napon délutántól késő estig ismerkedhetünk a pécsi Káptalan Kert fergeteges rendezvényén, ahol ingyenes koncertek és lemezbörze is felel majd a szórakoztatásért.

A pécsi Káptalan Kert idei szezonja hivatalosan május 17-én kezdődik, a Pogány Induló koncertjével, majd folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb zenekarok és programok Pécs városának egyik legszebb helyére.

Május 25-én egy ingyenes, barátkozós nyíltnap keretében tölthetünk el egy május végi estét, ahol Selah Vie, Lenkke_, Labek & Chrobak Generation Impasse,és a Dirt Danger fog a zenei aláfestésért felelni.

A programok között még lesz lemezbörze, színpad és backstage látogatás gyerekeknek, tájékoztató zenekari pályázati lehetőségekről, valamint azt is megmutatják, ami máskor nem lenne lehetőségünk megpillantani: a Káptalan Kert minden zeg-zugát is körbejárhatjuk

Az idei szezonra rengeteg újdonsággal és fejlesztéssel készülnek, jóval látványosabb és fesztiválszerűbbé válik majd a színpadkép, a vendégtér is hangulatosabb arculatot kap, a hangzáson is fejlesztettek, így sokkal profibb hangtechnikákon keresztül élvezhetjük a fellépő zenekarok muzsikáit. A vendégteret illetően is történtek változások: új kiszolgáló pultok és mosdók kerültek kialakításra egy látvány terasszal egybekötve, sőt, hogy tovább fokozzák a helyzetet, még egy borospincét is sikerült létesíteni a pécsi Káptalan Kert területén.

Káptalan Kert barátkozós nyílt nap

A nyílt napon érdemes felkeresni majd az NKA – Hangfoglaló Programiroda standját, ahol a Nemzeti Kulturális Alap pályázati lehetőségeiről és a Programiroda tevékenységeiről érdeklődhetnek majd az érkezők.

A Káptalan Kert Pécs legismertebb és legnépszerűbb nyári szórakozó helye, fiatalok és idősek is megtalálják számukra a megfelelő zenei programokat, színházi előadásokat, tagadhatatlanul a nyári hangulat fő megalapozó helyszíne. Minden évben május közepén nyitja meg a kapuit, és igyekeznek a lehető legjobb, legszínesebb előadókat, zenekarokat elhozni a pécsi közönség számára.

 

A címlapkép csak illusztráció!

Részletek

Dátum:
május 25
Időpont:
18:00 - 23:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1409640156335091

Helyszín

Káptalan Kert
Káptalan utca 4.
Pécs, Baranya 7621 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website