Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Board Game Night a Turbinában

május 20 /18:00 - 23:00

Turbina

Május 20-án, hétfőn is megrendezésre kerül a Játszóház Projekt és a Turbina közös eseménye, a Board Game Night, ahol a szervezők sok szeretettel és még több társasjátékkal várják a játékra (és/vagy győzelemre) éhes érdeklődőket.

Május 20-án, hétfő este 6 és 11 óra között ismét a társasjátékoké a főszerep a Turbinában. A Játszóház Projekt és a Turbina Kulturális Központ közös szervezésében már nem először megvalósuló board game night-on a szervezők mindenkit szeretettel – és körülbelül 10 köbméter társasjátékkal – várnak, aki néhány óra erejéig szívesen merülne el a játékok varázslatos világában régi, vagy új, akár itt szerzett barátok társaságában.

Turbina
Forrás: Játszóház Projekt (Facebook)

Ide érkezhetsz a legjobb barátaiddal, de ha kalandra vágysz, akár egyedül is: a kupac körül úgyis tudsz majd játékostársakat vadászni. Az est során az önfeledt – de szabályos – társasjátékozást a Játszóház Projekt jófej, nyulas pólókban tüsténkedő játékmesterei segítik, akik természetesen szintén a játékok szerelmesei, így a board game night-on is teljes odaadással dolgoznak azon, hogy hozzájuk hasonlóan a résztvevők is rákattanjanak egy-egy őrülten jó játékra. Nem csak a témában teljesen tájékozatlan, kezdő játékosoknak-, de a feketeöves dobókocka-pörgetőknek is biztosan tudnak kedvükre valót ajánlani, sőt, igény esetén a szabályokat is elmagyarázzák, hogy biztosan ne torkolljon tömegverekedésbe egyetlen kör sem.

Ha szívesen engednéd ki a gőzt, és töltenél minőségi időt a barátaiddal – vagy úgy érzed, szeretnél új, hasonló érdeklődésű embereket megismerni -, akkor május 20-án, hétfőn a Turbinában a helyed! Itt jófej emberek, segítőkész játékmesterek, és színes társasjátékok várnak rád, a három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig. A beugró 1000 forint (diákoknak 500) – a közös játék nyújtotta élmény viszont felbecsülhetetlen, így lemaradni egészen biztosan nem éri meg.

Részletek

Dátum:
május 20
Időpont:
18:00 - 23:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/918930646678263/

Szervező

Játszóház Projekt
Email
info@jatszohazprojekt.hu
View Szervező Website

Helyszín

Turbina Kulturális Központ
Vajdahunyad u. 4
Buadpest, Buadpest 1082 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website