Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Budapesti Színházak Éjszakája – Színház az egész éjszaka

március 23

Izgalmas kalandra hív a Budapesti Színházak Éjszakája 2024. március 23-án. 43 színház, egyetlen karszalag és egy egész éjszaka: itt minden a színházak körül forog!

Színes programokkal várja összesen 43 színház és társulat a színházkedvelőket 2024. március 23-án, Budapesten.

Míg a 6szín napindító jógaórát kínál Jordán Adél színésznővel, az Átrium pedig Átrium After-névre keresztelt koncerttel zárja a napot, addig számos színházban – például a Bethlen Tériben, a Bábszínházban, a Nemzeti Táncszínházban, vagy épp a Radnóti Színházban –  kulisszajárásra (is) invitálják a résztvevőket. Az RS9 Színház Piaf Sanzonesttel készül-, a Pinceszínház Cseh Tamás dalokból összeállított koncerttel, mindeközben pedig az Örkényben Élő filmkvízen vehetnek részt a karszalaggal rendelkezők.

A Budapesti Színházak Éjszakája rendezvény keretében szervezett programok – melyek közül fentebb csupán egy rövid ízelítőt közöltünk – több, mint felén előzetes helyfoglalás nélkül is részt vehetnek az érdeklődők, a belépéshez csupán a karszalagjukra lesz szükségük, de a szervezők természetesen gondoltak a spontaneitást kevésbé kedvelőkre is, ugyanis a programok jelentős részénél van lehetőség – a honlapon keresztül – előzetes regisztrációra is.

További információk a rendezvény Facebook-oldalán, valamint a budapestiszinhazakejszakaja.hu-n is elérhetők.

Részletek

Dátum:
március 23
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/231067263196259

Helyszín

Budapest
Budapest
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép