Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bulizz Byalex és a Sleppel a PEN-en május 10-én az Expo Centerben

május 10 /22:40 - 23:50

Byalex és a Slepp PEN

Nem hiányozhat Byalex és a Slepp a Pécsi Egyetemi Napok idei zenei felhozatalából sem, a szórakozás garantált Pécs legnagyobb zenei fesztiváljának második napján.

ByeAlex egy elismert magyar énekes, dalszerző, producer és frontember, aki korábban zsűritagként részt vett az X-Faktorban. Bár már korábban több kislemeze is megjelent, igazi ismertségre az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban tett szert. A Kedvesem című dalával képviselte Magyarországot a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon Malmőben, és saját maga adta elő, amivel a versenyen a 10. helyet szerezte meg. ByeAlex az egyik legismertebb és legbefolyásosabb alakja a magyar zenei színtérnek.

Byalex 2013-ban
Byalex a 2013-as Eurovízós Dalfesztiválon. Fotó: Albin Olsson

Alex és csapata, a ByeAlex és a Slepp (Márta Alex, Schnellbach Dávid, Fekete Balázs, Tóth G. Zoltán, Poór András) már legújabb dalijaikkal is elértek több milliós nézettségeket. Az egyedi hangulatú Csokko, a melankolikus Vajon, az Alex hitvallását hűen tükröző Valamiben és Széltoló azonnal megtalálták a közönséget.

A banda hírnevéhez számos sláger kapcsolódik: a Rossz esték, amelyet Manuellel közösen jegyeznek, a 2020-as Rehab nagylemez dalai, az Így hagysz el, a Merülök és az Emlékszem, valamint a még mindig kedvelt Még mindig, amely 2015-ben, a ByeAlex és a Slepp megalakulásának évében látott napvilágot. A koncerteken továbbra is nagy sikert aratnak olyan ByeAlex-klasszikusokkal, mint a Fekete vagy Az én rózsám. Az önmagához hű, rendületlenül népszerű zenekar már szinte minden nagy fesztivál nagyszínpadát meghódította, 2023-ban újra megtöltötték a Budapest Parkot, míg 2024 februárjában telt házzal vették be a Budapest Arénát.

Byalex és a Slepp most Pécsre érkezik, hogy felrázzák a pécsi hangulatot a Pécsi Egyetemi Napok keretein belül, így velük a fesztivál második napján találkozhatnak az érdeklődők. A PEN egyébként rengeteg koncerttel és zenei élménnyel várja az egyetemi hallgatókat és mindazokat, akik egy igazi, hamisítatlan pécsi fesztivál hangulattal szeretnék megalapozni a nyári koncertszezon kezdetét. A háromnapos zenei rendezvényen a legmenőbb hazai és külföldi előadók, zenekarok lépnek majd fel, köztük a Grammy-díjas DJ/producer, David Morales is tiszteletét teszi a fesztiválon.

Részletek

Dátum:
május 10
Időpont:
22:40 - 23:50
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1988531291540980/

Helyszín

Expo Center Pécs
Megyeri út 72
Pécs, Baranya 7631 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 72 518 620
View Helyszín Website