Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Co Lee a pécsi E78-ban

május 3 /20:00 - 21:30

Co Lee E78

Pécsre, az E78-as terembe érkezik a világsiker után Co Lee, aki a magyar zenei listákat is meghódítja.

Halász Kolos avagy ismertebb néven Co Lee fiatal kora ellenére már bejárta a fél világot, Bécsben egy amerikai zene iskolában kezdett el zenélni, és viszonylag hamar kirajzolódott, hogy igen nagy tehetséggel ír verseket, és saját maga által kreált történeteket, mindezt angol nyelven angol nyelven, majd egy osztálytársával közösen próbálkoztak a freestylozással, amely végül megadta a kezdeti lökést a rapelés iránt. Kolos egyáltalán nem érzi otthonosnak a rapnek azon területét, amely csak a drogról, szexről vagy épp a pénzről szól. Legelőször 2020-ban tűnt fel a zenei palettán, azóta pedig töretlenül halad felfelé a zenei ranglétrán, egyre több és több rajongója akad. Dalait most Pécsre hozza el.

A rapper, nem hazánkban kezdett el a zenei listákra törni, külföldön aradtott elsöprő sikereket. Elérve az első nagy nemzetközi sikert, Co Lee együttműködött John Foyle-al, aki többek között a Gorillaz albumain is dolgozott, és Beatrick-kel, hogy létrehozzák az Iceberg című albumot, ami Ausztriában és Németországban is rohamosan népszerűvé vált.

Ezt követően 2022 áprilisában megjelent az Air című lo-fi hiphop album, amelyen Co Lee Don C-vel dolgozott együtt, és amely már tengeren túl is figyelmet keltett. Számos más neves előadóval is dolgozik, többek között Beton.Hofi Playbánia című lemezén is közreműködött.

2023 februárjában megérkezett a Cirque du L’homme című debütáló magyar nyelvű albuma, ami széles körű pozitív kritikával találkozott.

2024-ben az az idén Program néven jelentetett meg új albumot, melynek lemezbemutató koncertjét az A38 hajón rendezték meg, ekkor hallhatta a nagyközönség is az új dalokat először felcsendülni.

E78 Co Lee
Co Lee. Fotó: Co Lee Facebook

A feltörekvő rapper most Pécsre az E78-as terembe látogat. A földalatti pincékben koszos és jazzy ütemekre bólogató, belvárosi fiatalság hangja, megtestesítője és ízlésformálója, Co Lee (Halász Kolos) kérlelhetetlen, punkos őszinteséggel és zsigeri természetességgel alkot.

Az angolul és magyarul egyaránt megszólaló rapper egy olyan okosan hullámzó, trendektől független hangot hoz, amely nemcsak a hazai, de nemzetközi palettán is különlegessé teszi.

Rajongóknak és az új zenei ízekre vágyóknak kötelező!

 

Részletek

Dátum:
május 3
Időpont:
20:00 - 21:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.e78.hu/programok/co-lee

Helyszín

E78
Major u. 21
Pécs, Baranya 7626 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 72 500 350
View Helyszín Website