Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Csőszház pimp a Pápa téren – Alkoss Labrosse Danival!

május 1 /10:00 - 14:00

Pápa tér

Május elsején ingyenes családi napra, és egy, Labrosse Dani vizuális művész által vezetett közösségi alkotásra várja a Kastner Kommunity a II. János Pál pápa tér környékének lakóit, és az arra járókat.

Május első napja országszerte a pihenésről szól – és az izgalmasabbnál izgalmasabb programokról. A Kastner Kommunity is készül a munka ünnepére: ingyenes családi nappal, és egy igazán izgalmas közösségi programmal várja a II. János Pál pápa tér környékére tévedőket. A vállalkozó kedvűek – életkortól függetlenül – a délelőtt folyamán együtt új formába önthetik a Csőszházat, azaz a játszótér melletti épületet. A Pápa tér freskóját, vagyis falfestményét ráadásul egy valódi profi, Labrosse Dani vizuális művész vezetésével, közösen készíthetik, így biztosan egyedülálló élményben lesz részük azoknak, akik úgy döntenek, krétát ragadnak, és aktívan töltik a május elsejét.

Pápa tér
Bár ezen a napon fókuszban a közös alkotás lesz, a kevésbé “melós” majálisozást kedvelőknek is érdemes ellátogatni a II. János Pál pápa térre. Az ott ünneplők közösen nyithatják meg a piknik szezont, a szervezők pedig ennek megfelelően gasztro- és zenés élményekkel is készülnek: lesz gerilla grill, valamint live DJ is. A nap folyamán ZEUS, valamint a Népszínház 22 Studio zenél. Ha még nincs programod május elsejére, de vágysz a valódi majális-feelingre, és szívesen lennél egy izgalmas projekt része, irány a Pápa tér!
Pápa tér
A csőszház felújítása és a közösségi művészeti alkotás létrehozása Józsefváros Önkormányzata megbízásából, a józsefvárosi Közösségi Részvételi Irodával együttműködésben a Kastner Kommunity kreatív közösségi- tér és kávézó megvalósításában történik.

Részletek

Dátum:
május 1
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3795437020731774/

Szervező

Kastner Kommunity
Phone
+36 30 829 5557
Email
kommunity@kastner.hu
View Szervező Website

Helyszín

II. János Pál pápa tér
II. János Pál pápa tér
Budapest, 1081 Magyarország
+ Google Térkép