Események betöltése

« Összes Események

Hálószoba aréna rock – Des Rocs rock’n’roll bulija az Analog Music Hallban

október 12 /20:00 - 23:00

des rocs

Des Rocs egy meglehetősen üdítő jelenség: az Elvis-frizurás zenész már c13 évesen New York-i klubokban játszott, így született meg alteregója, maga Des Rocs is, zenéje pedig az intim pillanatok és a nagyszabású víziók között egyensúlyozik, egy új korszak önjelölt rock’n’ roll hőse. Des Rocs tavaly nyáron jelentette meg Dream Machine című új albumát, amelyet október 12-én az Analog Music Hallban is bemutat.

des rocs

Des Rocs egy félelmetes természeti erő, egy új korszak és egy irányt kereső generáció önjelölt rock ‘n’ roll sztárja, egy utcán sétáló gepárd, akinek szíve tele van napalmmal, és küldetése, hogy felkutassa és elpusztítsa a közösségi médiától függő agyunkat. Az egyébként Danny Rocco néven ismert művész a múlt elemeiből merít, melyekkel új sorsot kovácsol a gitár, basszusgitár és dobok elektromos zenéjének. A Dream Machine, a Sumerian Recordsnál megjelent új albuma, amellyel egy olyan helyre igyekszik elvinni a hallgatót, ahol az élet felfokozott és a rock’n’roll ismét uralja a korszellemet. Saját zenéjére „hálószoba aréna rock” címen hivatkozik, amely a csináld magad hozzáállás jelentette intimitást és a nagyszabású víziók keverékét ragadja meg.


Des Rocs számára minden koncert élet-halál kérdés, biztonsági háló nélkül mozog zenésztársai, Eric Mendelsohn basszusgitáros és Willy Tully dobos kíséretében. Des Rocs ugyanolyan lelkesedéssel játszik 90 embernek, mint 90 ezernek – ahogy tette például a Rolling Stones előzenekaraként 2019-ben -, célja, hogy megragadja az embereket zenéjével. A banda már a Muse előtt is fellépett Európa-szerte, most pedig visszatértek az öreg kontinensre, hogy itt is bemutassák a Deam Machine dalait.

A koncertjegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők április 24. 11 órától, a teljeskörű jegyértékesítés pedig április 26-án, 11 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

 

 

Részletek

Dátum:
október 12
Időpont:
20:00 - 23:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.livenation.hu/show/1481523/des-rocs/budapest/2024-10-12/en

Szervező

Live Nation Magyarország
Phone
06 1 801 1010
View Szervező Website

Helyszín

Analog Music Hall
Kondorfa u. 8
Budapest, Budapest 1116 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 30 999 1151
View Helyszín Website