Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DJ Palotai Emlékest

május 18 /18:00 - 22:00

Palotai

Május 18-án, szombaton egy hatalmas, ingyenes bulival emlékezhetnek meg a DJ Palotairól munkásságának kedvelői és tisztelői a Városháza Pop-up Parkban.

Május 18-án, napra pontosan fél évvel azután, hogy elveszítettük Palotai Zsoltot, Magyarország talán legikonikusabb, legkultikusabb DJ-jét, korábbi közönsége és munkásságának tisztelői a Városháza Pop-up Parkban emlékezhetnek rá közösen úgy, ahogy ő a legjobban örülne neki: egy hatalmas bulival! Az este hatkor kezdődő ingyenes bulin a DJ barátai és tanítványai szereznek a résztvevőknek egy fantasztikus, nosztalgiával teli estét: a fellépők között ott lesz Titusz, Ren, Modul aka Mango, a sort pedig Suefo zárja.

Palotai

Palotai Zsolt 2023. november 18-án, mindössze 62 évesen hunyt el, szívroham következtében. A lemezlovast – aki a ’90-es évek elejétől a magyar zenei élet fontos alakja volt – többen a hazai DJ-szakma és underground legnagyobbjaként tartották számon. 1989 és 91 között a Tilos az Á Klub művészeti vezetője is volt, 1991-ben pedig a Tilos Rádió zenei főszerkesztője lett.

Az emlékesttel a szervezők és a fellépők DJ Palotai emléke előtt szeretnének tisztelegni segítségül hívva azt, ami életének főszereplője és elengedhetetlen kelléke volt: a zenét.

Részletek

Dátum:
május 18
Időpont:
18:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1186325212791882/

Szervező

Budapest Te meg Én
View Szervező Website

Helyszín

Városháza Pop-up Park
Bárczy István utca
Budapest, 1052 Magyarország
+ Google Térkép