Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DUCKSHELL lemezbemutató a 2024-es Budapest Ritmo-n

április 13 /19:45 - 21:00

Duckshell

2024. április 13-án a Budapest Ritmo-n mutatja be idén tavasszal megjelenő, vadonatúj lemezét a hazai buliszcéna megkerülhetetlen zenekara, a DUCKSHELL.

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo 2024-ben is színes palettával várja az érdeklődőket. A szervezők izgalmas programokat ígérnek a zene kedvelőinek: a résztvevők zenei filmeket nézhetnek a Ritmo filmszekciójában, a Toldi moziban, a világzenei színtér alkotóival konferenciázhatnak a Magyar Zene Házában, és természetesen a legkülönfélébb világzenei koncerteken vehetnek részt a Szimpla Kertben, az Akváriumban, vagy épp az Erzsébet téren.

A 2024-es Ritmo ráadásul az extra meglepetések fesztiválja lesz. Ilyen meglepetés többek között, hogy a DUCKSHELL, a hazai buliszcéna mára már szinte megkerülhetetlen zenekara is a Ritmo-t választotta arra, hogy bemutassa vadonatúj, 2024 tavaszán megjelenő lemezét.

Duckshell

Április 13-án, az Erzsébet téren, egy ingyenes lemezbemutató koncerten hallhatja első ízben élőben a közönség azokat a nótákat, amik a zenekar elmondása szerint az elmúlt évek élményeiből – úton levés, bulik, döntéshelyzetek, távollét és honvágy, rendszerkritika – táplálkoznak. A hamarosan megjelenő album számaival a csapat sokféle hangulatot igyekezett elkapni: szerepel rajta dal az utaztatós szambától a balkáni diszkón át egészen a rendszerkritikus rappig. Ha kíváncsi vagy, hogyan sikerült ennyi érzést, hangulatot egy lemezbe sűríteni, április 13-án neked is az Erzsébet téren a helyed, a DUCKSHELL idei első szabadtéri buliján!

Részletek

Dátum:
április 13
Időpont:
19:45 - 21:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/395513166502163

Szervező

Budapest Ritmo
Phone
+36 1 209 88 28
Email
ritmo@budapestritmo.hu
View Szervező Website

Helyszín

Budapest – Erzsébet tér
Erzsébet tér
Budapest, 1051 Magyarország
+ Google Térkép