Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ED IS ON koncert a Turbinában – vendég: tejszínhab.

május 11 /20:00 - 22:30

Lányok, fiúk, figyelem! Május 11-én, szombaton ismét koncertet ad az ED IS ON, méghozzá a Turbinában, Héjja Katival kiegészülve.

Május 11-én ismét színpadra áll – ezúttal a Turbinában, Héjja Katival kiegészülve – az ED IS ON, Tasnádi Bence zenekara! A Katona József Színház művésze – aki természetesen fellép a Budapest Parkban május végén megrendezésre kerülő Csinibaba Táncdalfesztiválon is – kamaszévei derekán alapította az ED IS ON-t, amely a kezdeti sikereket követően sok változáson ment keresztül. Az immár profi zenészekből álló banda jazzfelfogású rockzenét játszik, a dalokat pedig áthatja a színházból hozott drámaiság.

Izgalmas dallamviláguk és színes, okos szövegeik igazi csemegét jelentenek a minőségi muzsika kedvelőinek: zenélnek a szerelemről – tőlük tudjuk, hogy a farzsebben hordott Tic Tac lehet szerelmi vallomás is -, a kusza férfi-női kapcsolatokról és szerepekről, de a Covid-járvány alatt – Ónodi Eszter színésznő közreműködésével – a karantén okozta szenvedésekről és a vuhani deneverékről is írtak dalt.

A május 11-i koncerten vendégként szerepel a tejszínhab. is, mely egy éve alakult, és négy Színművészetis (Biró Kristóf, Lukács Ádám, Molnár András, Nyomárkay Zsigmond)-, valamint egy Zeneakadémiás hallgatóból (Urbán Kristóf) áll. Ők öten eleinte csak saját szórakoztatásukra zenéltek, de az elmúlt évben felléptek több egyetemi rendezvényen, a Fonó Budai Zeneházban, a V4 fesztiválon, illetve Torockón a Double Rise fesztiválon is – ezúttal pedig az ED IS ON meghívásának eleget téve mutatják meg tehetségüket a közönségnek a Turbinában is.

Ed Is On
A tejszínhab. zenekar | Forrás: A tejszínhab. Facebook-oldala

Ha még nincs programod május 11-re, de szereted a jó bulikat, irány a Turbina – ha pedig már van programod, akkor is érdemes elgondolkodni egy újratervezésen, mert állítólag brit tudósok is megállapították, hogy egy jó kis ED IS ON koncert egyszerűen sosem bizonyul rossz választásnak! Jegyek elővételben-, és a helyszínen is kaphatók.

Részletek

Dátum:
május 11
Időpont:
20:00 - 22:30
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1072586760506773

Szervező

Turbina Kulturális Központ
Phone
+36/30-501-6410
Email
info@turbinabudapest.hu
View Szervező Website

Helyszín

Turbina Kulturális Központ
Vajdahunyad u. 4
Buadpest, Buadpest 1082 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website