Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

fiX-You ismerkedő est

április 18 /18:45 - 21:45

2999Ft
fiX-You

Ha nem kedveled az online randizást, akkor a fiX-You programját neked találták ki!

Ezen a rendezvényen biztonságos és könnyed közegben beszélgethetsz új emberekkel és nem egy kép alapján kell megítélned őket. A fiX-You ismerkedő est lényege, hogy élőben eldöntheted, ki az, aki nem szimpatikus és ki az, akivel szívesen beszélgetnél tovább.

fiX-You

Ahhoz, hogy részt vegyél egy ilyen alkalmon, elő kell regisztrálnod egy eseményre az oldalon, majd le kell töltened az applikációt, melyet megtalálsz a Play Áruházban és az App Store-ban!

Az esemény díja 2999 Ft, mely az előregisztrációs kérdőívben van feltüntetve!

A rendezvény első 15 percében lehetőséget kap mindenki, hogy véglegesítse az előregisztrációját, majd a moderátor ismerteti az információkat.

Amikor elindul a rapid randi, 20 percre szembe kerülsz a többi résztvevővel. Itt meg kell jelölnöd az app-ban, hogy ki volt szimpatikus a számodra, és ha kölcsönös volt a szimpátia, akkor az app ütemezése szerint beszélgethettek egymással. Általában 10 perc áll a rendelkezésetekre, hogy jobban megismerjétek egymást, így nagyjából 3 órás egy ilyen ismerkedő est.

A fiX-You áprilisi ismerkedő estjének célcsoportja a 38-50 közöttiek, illetve 60 nő és 60 férfi jelentkezhet összesen, ez azonban eseményként változik, tehát érdemes szemmel tartani a honlapot, mert folyamatosan frissítik az információkat!

Tény, hogy 2024-ben nagyon nehéz az ismerkedés, legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről. Bár a kommunikáció számtalan szinten és módon lehetséges, az emberek mégis küzdenek az egymáshoz való kapcsolódással. Bizonyos tekintetben egyszerűbb az online ismerkedés, mert nem kell konfrontálódni, viszont egy ember jelenléte és kisugárzása semmilyen más térben nem jön át, csak élőben.

Itt most lehetőség nyílik arra, hogy a résztvevők első benyomásuk alapján nyissanak és új embereket ismerjenek meg!

Ha érdekelnek más randi-programok is, akkor keresgélj bátran a Randi rovatunk cikkei között!

Részletek

Dátum:
április 18
Időpont:
18:45 - 21:45
Összeg:
2999Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2084712625237252

Helyszín

MagNet Közösségi Ház
Andrássy út 98.
Budapest, Budapest 1062 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 20 583 4819
View Helyszín Website