Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Funky & Soul Classics- Éliás Gyula koncertje + Funky Party

március 23 /20:00 - 23:30

3000Ft
Funky &

Éliás Gyula az Orfeum egyik legsikeresebb előadója. Koncertjei hosszú évek óta kevés kivétellel telt házzal mennek. Hónapról hónapra elképesztő energiával és fantasztikus hanggal szórakoztatja hűséges közönségét, hogy egy időre elfelejtsék a mindennapok gondjait. Legújabb műsorában a funky és a soul zene klasszikusaitól válogat.

A megszokott Barry White dalok mellett többek között James Brown, Ray Charles, Teddy Pendergrass, Edvin Star, Bill Withers, Stevie Wonder számaiból és saját szerzeményeiből állít össze nekünk egy fantasztikus koncertet, ahol kiváló zenekara kíséri.
A koncert utáni hangulatról Schneider Gábor DJ gondoskodik, aki a 96.4 Roxy Rádió műsorvezetője volt. Hét esztendőn át volt a budapesti Jam Pub csütörtök éjszakájának a házigazdája. Éveken át a belvárosi Champs Pub, Ray’s Pub estéinek a zenei felelőseként tevékenykedett. Hét nyári szezonon keresztül a balatonfüredi „Sun City”-ben üzemelő „Moloko Club”-ban szórakoztatta hétvégenként a közönséget. Balatonfüreden a Karolina Kávéház és Koktélbár teraszán, vagy épp a Cocomo Clubban lép fel rendszeresen.
Ezúttal az Orfeum közönségének keveri majd a legjobb slágereket.
A zenei élmény mellé frissen készült ételekből és gazdag bárkínálatból választhatnak.
Kapunyitás: 19:00-kor
Programkezdés: 20:00-kor

Részletek

Dátum:
március 23
Időpont:
20:00 - 23:30
Összeg:
3000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/745505117199938

Szervező

Orfeum
Phone
+ 36 30 948 64 48
View Szervező Website

Helyszín

Orfeum
E
Budapest, 1073 Magyarország