Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hármasfogat hozza el Olaszországot Pécsre

május 24 /12:00 - május 26 /14:00

Olaszország bor és sajt

Ha imádod Olaszországot és a hamisítatlan Dolce Vita életérzést, akkor gyere el Pécsre május 24. és 26. között, ahol három nagyszerű szervező segítségével élheted át az igazi olasz életérzést.

Azok, akik jártak már Olaszországban egy valamiben biztosan egyetértenek: nincs olyan, hogy elég egyszer látni, hiszen az életérzést, amelyet ebben a gyönyörű mediterrán országban elsajátíthatunk, nem elég csak egyszer megtapasztalni.

Olaszország lenyűgöző ország a Földközi-tengeren, az életöröm és a művészetek otthona. Az északon lévő domboktól a déli szigetekig terjedő változatosságával minden utazót lenyűgöz, nem beszélve Róma, Firenze és Velence lenyűgöző történelmi kincseiről, amelyek a művészetekben, építészetben és gasztronómiában is jelen vannak. Az olasz konyha világszerte elismert, mely magában foglalja a friss tésztákat, az olívaolajat, sajtokat és természetesen a borokat. A vidéki tájak festői szépsége, mint a Toszkán dombok vagy a Cinque Terre part menti települései, festői szépséget kölcsönöznek, igazi kikapcsolódást, a békét és a nyugalmat képesek szinte észrevétlenül nyújtani. Az olaszok pedig szenvedélyes emberek, akik szeretik megosztani kultúrájukat és életüket azokkal, akik nyitottak a tapasztalatokra és az élményekre.

Toszkána Olaszország
A festői szépségű Toszkána, egyből elvarázsolja az idelátogató turistákat.

No de nem kell egészen Olaszországig utazni, hogy belekóstoljunk az itáliai életérzésbe, május 24. és 26. között megtapasztalhatjuk itthon is, mégpedig Pécsett, ahol az olasz ízvilág, az olasz enteriör, és az igazi olasz hangulat vár Rád a Pizza Ciao-ban.

A három napba belesűrítettek minden földi jót, amik szükségesek az olasz életérzés elsajátításához: lesz fiesta, amely egész hétvégén kitart, eredeti olasz ízekkel, ételekkel, italokkal várják az érdeklődőket a Ciao Ristorante jóvoltából, mediterrán növényeket vásárolhatunk, melyeket kiegészíthetünk izgalmas bel- és kültéri bútorok, dekorációk válogatásával, valamint a Mood Interior Kft. egy kis design kalandra invitál minket, ahol betekinthetünk egy különleges belsőépítész irodájába is.

Olaszország bor és sajt
Olaszország híres a sajtjairól és borairól, a három nap során lesz bőven alkalom arra, hogy zamatos ízekkel ismerkedjenek meg az érdeklődők.

Összefoglalva tehát kijelenthető, hogy három napra elhozzák Pécsre Olaszországot, így kishazánkban is megtapasztalhatjuk az igazi Dolce Vita életérzést, és ha úgy tetzsik, haza is cipelhetünk belőle, hogy sose kelljen tovább nélküle élni.

Részletek

Kezdés:
május 24 /12:00
Vége:
május 26 /14:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/798854778811672/

Helyszín

Ciao Pizzéria és Ristorante
Verseny utca 1.
Pécs, Baranya Megye 7622
+ Google Térkép
Phone
+36 70 525 7000
View Helyszín Website