Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Henri Gonzo – A Singer-Songwriter’s Night

április 15 /19:45 - 21:30

2500Ft
Henri Gonzo

A Fran Palermo frontembere, Henri Gonzo újabb önálló esttel készül!

Henri Gonzo neve sokaknak ismerős lehet, ugyanis a kubai felmenőkkel rendelkező énekes-zenész két együttesben is vezető szerepet tölt be.

Henri már tinédzserkorában is perkázott és kongázott édesapja latin zenekarában, innen ered saját zenéjének egyedülálló sokszínűsége és gazdag hangszerelése is.

A Fran Palermo együttes 2011-ben alakult, 2013-ban azonban átmenetileg feloszlott, mivel Henri az Egyesült Királyságba költözött. Az ott tartózkodása alatt rengeteg ötletet összegyűjtött, amelynek eredményeként 2015-ben megszületett az első album, a Fran Palermo.

A Fran Palermo zenéje leginkább az 1960-as évek klasszikus brit popjának hangzását hozza, helyenként latin vonásokkal díszítve.

Henri Gonzo

A fiatal tehetség film- és reklámzenét is szerzett, illetve saját szóló karrierje is rendkívül sikeres és népszerű. Egyedi stílusa különleges atmoszférát teremt a színpadon, megjelenésére tökéletesen illik a „művészlélek” kifejezés, amelyet az is alátámaszt, hogy a zene mellet grafikusként dolgozik és festményeket is készít.

2020-ban ismerkedett meg Simon Márton költővel, az ő hatására kezdett el verseket megzenésíteni, később pedig saját magyar dalszövegeket írni.

2022-ben indult útjára második zenekara, amely a Henri Gonzo és a Papírsárkányok nevet kapta. A Fran Palermoval ellentétben itt kizárólag magyar nyelvű dalokat játszanak, illetve a brit pop helyett egy folkosabb, nyugisabb hangzás uralkodik, amely szürreális módon szippantja be a hallgatót. Idén nyáron az új formáció több helyen is fel fog lépni, többek között a Fishing on Orfűn, amelyre már a jegyértékesítés is elindult.

Henri Gonzo

Henri Gonzo a Béla bár dupla teltházas estjei után most a Gödör koncerttermében készül duplázni, ahol egymaga több nyelven, több hangszeren fog koncertet adni. Jegyekért kattints a Tixa.hu oldalára!

Részletek

Dátum:
április 15
Időpont:
19:45 - 21:30
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/443772284750411

Szervező

Gödör
Phone
+36 20 944 0922
Email
godor@godorunderground.hu
View Szervező Website

Helyszín

Gödör
Király u. 50
Budapest, Budapest 1061 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 20 944 0922
View Helyszín Website