Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Húsvéti táncpiknik a Gellérthegyen március 31-én

március 31 /14:00 - 17:00

Húsvéti táncpiknik a Gellérthegyen

Országszerte számos program várja Húsvét alkalmából a kikapcsolódni vágyókat. 2024.03.31-én, vasárnap például ismét táncpiknikre várják a szervezők a táncoslábú érdeklődőket – ezúttal a Gellérthegyen található Filozófusok kertjébe.

Csak cha-cha-cha, ez a feladat mára…” – de nem a március 31-én megrendezésre kerülő gellérthegyi húsvéti táncpikniken. A szervezők ugyanis azt ígérik, az ingyenesen látogatható eseményen vegyes (társas)táncos zenék csendülnek majd fel és így a legkülönfélébb táncnemek kerülnek terítékre.

A Húsvétvasárnap, matiné-időben – 14 és 17 óra között – megrendezésre kerülő program kellemes időtöltést ígér nem csak a standard (például keringő, vagy a tango)-, vagy a latin táncok (rumba – ami, mint azt a Hölgyválasz óta jól tudjuk, “függőleges kifejezése egy vízszintes vágynak”-, samba, vagy a már említett cha-cha-cha) szerelmeseinek, de azok is jól szórakozhatnak, akik a salsa, a bachata, vagy épp a rocky megszállottjai.

A tánc kiváló testmozgás és önkifejezési forma: oldja a feszültséget, rendszeresen gyakorlása a testet és a lelket is formában tartja. A Víztározó feletti teraszon, a Pest-Buda szobornál összeverődő érdeklődők most ezen a jótékony hatásokkal teletűzdelt programon díjmentesen vehetnek részt – a festői környezetnek és a remek zenéknek köszönhetően pedig talán egy kicsit úgy is érezhetik majd magukat, mintha egy hollywoodi táncos filmben szerepelnének. Talán épp a Hölgyválaszban. Szóval: Shall we dance?

Húsvéti táncpiknik a Gellérthegyen, a Pest-Buda szobornál
A Pest-Buda szobor
Forrás: szállás.hu

Részletek

Dátum:
március 31
Időpont:
14:00 - 17:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/740024734777694

Helyszín

Filozófusok kertje
Orom utca
Budapest, 1016 Magyarország
+ Google Térkép