Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Wine Art Disco – KAMARAS WINES x BERTA VALLO a Pikszisben

május 16 /18:00 - 23:00

6990HUF
Kamarás

2024. május 16-án, a Pikszisben ünnepli – egy nagyszabású esemény keretein belül – a 2023-as évjárat megjelenését a KAMARÁS Borászat.

Május 16-án ünnepli a KAMARÁS Borászat – mely egy mogyoródi Farm To Glass boutique borászat – a 2023-as évjárat megjelenését, így Valló Bertával, a többszörösen díjnyertes Téboly Chardonnay bor címkéjének megálmodójával karöltve egyedülálló programra invitálják a borok, és a minőségi szórakozás szerelmeseit. A Pikszisben megrendezésre kerülő immerzív utazás során a borok, a művészet és a zene találkozik: míg a KAMARÁS Borászat legújabb borait kóstoljátok, elmerülhettek a Berta illusztrációi nyújtotta csodálatos világban, mindezt zenével ötvözve.

Kamarás

Valló Berta Londonban szerzett diplomát, majd rajzai bejárták az egész világot: megjelentek – többek között – a Forbes Hungary, az Elle Hungary és a Hype and Hyper lapjain, és láthatóak voltak a Viltin Galéria, a Lethaby Gallery (London Design Week), vagy a Nucleus Portland kiállításain is. Az este 6 órakor kezdődő program az Ő kiállításának megnyitójával indul, melyet követően a résztvevők kérdezhetnek is a ragyogóan tehetséges illusztrátortól képeivel kapcsolatban.

Este 7 órától a KAMARÁS Borászat ismerteti – gourmet falatokkal “fűszerezett” borkóstolóval egybekötve – legújabb, 2023-as évjáratú borait: a 2023 Téboly Chardonnay-t, a 2023 Mondén Zöld Veltelini-t, a 2023 Le Rouge Vörös Cuvée-t, valamint a 2023 Cherchez La Femme Rosé-t. Az estét végül egy élő DJ set zárja, mely alatt a családi borvállalkozás összes bora-, valamint boros koktélok is elérhetők lesznek. Első ránézésre úgy tűnik, ezt igazán kár lenne kihagyni!

Kamarás
Fotó: kamarasboraszat.hu

Te készen állsz az év legmenőbb boros eseményére? Vigyázz: a program kizárólag jeggyel látogatható, így ha te is a jó borok, a művészetek, és/vagy a tánc szerelmese vagy, és nem akarsz lemaradni, érdemes mielőbb biztosítani a helyed!

Részletek

Dátum:
május 16
Időpont:
18:00 - 23:00
Összeg:
6990HUF
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://kamarasboraszat.hu/termek/kamaras-wines-x-berta-vallo-belepojegy/

Szervező

KAMARÁS Borászat
Phone
+36 20 339 0511
Email
info@kamarasboraszat.hu
View Szervező Website

Helyszín

Pikszis Kultúrpont
Rózsa utca 64.
Budapest, 1064 Magyarország
Phone
+36 30 681 1000
View Helyszín Website