Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Loreena Mckennitt turné Budapesten

március 24 /20:00

loreena

Loreena McKennitt zenész társaival együtt indul turnéra ,,Visit Revisited turné” néven első állomásként Eindhovenben és Londonban végeznek a koncertezéssel.

Közben számos országban fellépnek Németországban, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában, Belgiumban, ellátogatnak hozzánk is Magyarországra aztán Lengyelországba. Ez a turné nem ok nélkül jött létre hiszen a Juno-díjas The Visit albumának az évfordulóját ünnepli, ami 1991-ben került ki a nagyvilág elé először rá egy évre pedig nemzetközi sikereket ért el. Ez az album hozta meg a művésznő számára a világsikert.

Loreena McKennitt eklektikus keveréke a kelta zenének, a popnak, a folknak, pályafutása alatt több mint 14 millió albumot adott el világszerte. Kétszer jelölték Grammy-díjra és kétszer nyerte el a Juno-díjat.

,,A koncerten olyan élményben lehet részünk, amely szívből jövő muzsikával ajándékoz meg bennünket. Ezen az eseményen a béke, nyugalom és lelki csend hangjai mellett egy varázslatos emlékutazás részeseivé válhatunk, mely mesés zenei tájakra kalauzol. A tradicionális kelta zene világa egy harmonikus atmoszférában tárul elénk, ahol mélyen megélt és átélt dalokon keresztül elmerülhetünk az érzésekben. Az előadás minden pillanatában átélhetjük a kiegyensúlyozott és egyedülálló előadói teljesítményt. Ez a koncert egyedi módon fonódik össze a hangulattal, és feledhetetlen élményt nyújt, melyben magunk is aktív részeseivé válhatunk.” – írja a Green Stage Production és Eventim.hu

 

Szerző: Szabó Alexandra

Részletek

Dátum:
március 24
Időpont:
20:00
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1283119815900338

Szervező

Green Stage Production
Email
info@greenstageproduction.com
View Szervező Website

Helyszín

MVM Dome
Üllői út 133-135.
Budapest, 1091
+ Google Térkép
View Helyszín Website