Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Lovas Bál: Egy felejthetetlen találkozó a lóbarátok számára

február 24 /19:00 - 23:00

A lovas közösségek és a lóbarátok régóta várták ezt a pillanatot, és végre itt a lehetőség: a Lovas Bál 2024. február 24-én este 19.00 órától felejthetetlen élményekkel várja a ló szerelmeseit. A helyszín adott, a hangulat garantált, és a díszvendég sem más, mint Kaizinger Balázs, aki számára a lovak világa nem ismeretlen.

A bál rendezése hagyománykeltő szándékkal történik, és a cél egy olyan esemény létrehozása, ahol a lóbarátok összekovácsolhatják közösségüket. Az est zenei aláfestéseért a Silver Band (Keszthely) gondoskodik, így a táncparkett vibrálni fog a vidámságtól és a jó hangulattól.

Az esemény egyben lehetőséget kínál a lovas társadalomnak, hogy közelebb kerüljön egymáshoz, inspirálja egymást, és talán még több kiváló eredményt érjenek el a jövőben. A bál nem csupán egy ünnepség, hanem egy találkozó, ahol az emberek megoszthatják szenvedélyüket és örömüket a lovaglás iránt.

A belépőjegyek 15.000 forintba kerülnek, és már beszerezhetők a nagykanizsai Bíbor Business Center recepcióján és a sormási István Parkhotel recepcióján. Aki szeretné a rendezvényt szállással egybekötni, a www.istvanhotel.hu oldalon tud foglalni, vagy telefonon a +3693375160-as számon.

A Tombola egy különleges meglepetést tartogat: a fődíj egy csikó, amelynek nyertese egy kis darabot vihet haza a lovak csodálatos világából.

Részletek

Dátum:
február 24
Időpont:
19:00 - 23:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3545567379019925

Helyszín

István Parkhotel & Gasztrofarm