Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Majka meghódítja az MVM Dome-ot most szombaton

március 23 /20:00 - 22:30

majka

Majka most szombaton fog koncertezni, de nem is akárhol.

Idén ugyanis az MVM Dome fog helyszínt biztosítani mindehhez.

,, Az MVM Dome-ban megrendezésre kerülő koncert különlegessége, hogy a színpad a nézőtér középen helyezkedik el, így a rajongók minden irányból élvezhetik a látványos show-t. Ez az első alkalom, hogy egy magyar előadó középszínpados koncerttel lép fel az MVM Dome-ban, és Majka büszkén vállalja ezt a kihívást. Hazánk első számú rapperét és legnépszerűbb televíziós arcát bemutatni már senkinek sem kell. Az is köztudott, hogy kivételes tehetséggel nyúl a szórakoztatáshoz, nem ritkán formabontó attrakciók formájában. A „MAJKA 360°” koncert címe utal a térbeli élményre, amit a küzdőtér közepén elhelyezkedő színpad biztosít majd.”- írja a majka-360.broadway.hu

,, Komoly kihívás technikailag is körbe élményt adni látványban és hangzásban, valamint előadóként is bejátszani ezt a teret. Azt szeretnénk, ha a nézők egy kicsit jobban részesei lennének a bulinak velünk együtt, akik a színpadon állunk majd” – mondja a rapper, aki Veres Mónika Nikával, nagyszerű zenekarával, táncosaival és számtalan látványossággal készül a nem mindennapi attrakcióra.

Az MVM Dome impozáns jellegét tekintve tökéletes helyszín egy ilyen jellegű előadás lebonyolítására.

Különlegessége a színpad 360° fokos mivolta, ez ad olyan különleges minden oldalról belátható élményt, ami lenyűgöző. Az előadónak pedig ezáltal minden oldalra kell figyelnie.

Szerző: Szabó Alexandra

Részletek

Dátum:
március 23
Időpont:
20:00 - 22:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/272494192487998

Helyszín

MVM Dome
Üllői út 133-135.
Budapest, 1091
+ Google Térkép
View Helyszín Website