Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Makers’ Market Buda – nyitás

április 21 /10:00 - 17:00

Április 21-én kerül megrendezésre az idei első Makers’ Market a Fény Utcai Piacon, ahol több, mint hatvan hazai alkotó várja szeretettel – és izgalmas tárgyakkal – a vásárolni vágyókat.

Újra itt a Makers’ Market! Idén első ízben április 21-én találkozhat a Fény Utcai Piacon a designra és a kortárs kézművességre – valamint a fenntartható divatra és életmódra – nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival – ráadásul az idei első alkalmon rögtön több, mint hatvan hazai alkotó vesz részt, így igazán izgalmas, színes kínálatra számíthat az, aki úgy dönt, ellátogat a mostanra hagyománnyá vált vásárra. Ez alkalommal is jelen lesznek a legszuperebb hazai designterek alkotásai, valamint ezek mellett a szervezők dj szettel és finomságokkal is készülnek, melyekről a piac vendéglátóhelyei mellett kis kézműves gasztroműhelyek gondoskodnak.

Makers' Market
Fotó: Makers’ Market

A Makers’ Market életrehívói úgy tartják, a vásáron bemutatkozó kézzel készített tervezői tárgyak egyéni karakterük megfogalmazásán keresztül egyszerre képviselnek lokális és globális kulturális értéket a kortárs design élvonalában – emellett egyediségük és minőségük egyaránt a fenntarthatóság felé mutat. A vásár résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki – olyan hazai alkotókról van szó, akik határozott fellépést mutatnak a túlfogyasztás és az eldobhatóság kultúrájával szemben – ez a külföldön sem ismeretlen hozzáállás szerencsére itthon is kezd meghonosodni.

A vásár így tehát egy remek alkalom arra, hogy szép tárgyakkal gazdagodj – a fenntarthatóság jegyében -, valamint hogy ezen szép tárgyak alkotóival személyesen is találkozz – csupa olyan jófej emberrel, akiknek fontos a bolygó, ahol élünk! Felesleges vásárlásra mi sem ösztönzünk: ha épp szükséged van valamire, menj, és nézz körül, ha viszont úgy érzed, most épp mindened megvan, akkor inkább arra bíztatunk, hogy kövesd bátran figyelemmel a programsorozatot, nehogy lemaradj a következő alkalomról!

Részletek

Dátum:
április 21
Időpont:
10:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/257906947387725/

Szervező

Makers of Budapest
Phone
06 70 201 9608
Email
hello@makersofbudapest.com
View Szervező Website

Helyszín

Fény Utcai Piac
Lövőház utca 12.
Budapest, Budapest 1024 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website