Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyílnak a virágok, nyílik a KOBUCI kert!

április 18 /20:00 - 22:00

4000Ft
kobuci

Mi minden jó a tavaszban? Madárcsicsergés, napsütés, virágzó fák, jó idő, és nem utolsó sorban április 18-án nyílik a Kobuci kert, mely idén is fantasztikus szabadtéri koncertekkel várja a látogatókat!

Fergeteges nyitó hétvégével indul a Kobuci szezon! Az előző évekhez hasonlóan, idén is a Zuboly zenekarral kezdődik az évad. Sokaknak nem kell őket bemutatni, azoknak pedig, akik még nem ismerik őket, érdemes minél előbb megvenni a jegyet a koncertre!
A zenekar lassan 20 éves múltra tekinthet vissza, amely egy rögtönzött szülinapi zenéléssel kezdődött.

Zenéjük utánozhatatlan posztmodern irányzatot képvisel, semmilyen stílust nem sajnálnak a palettáról, keverik a pop-rockot a népzenével, a klasszikust a hip-hoppal, és a drum&bass-t a swinggel. Elképesztően különleges hangzásvilágba kalauzolják a hallgatót, a zeneszámok úgynevezett  “Zubolyosított”  változatával. A frontemberük, Ágoston Béla és a zenekar tagjai több stílusirányzat nevet is kitaláltak, úgymint: broken-etno, agrár hiphop, etno-jazz, folk’n’bass.
Ha ez nem lenne elég, ezenkívül, gyakran a nagyközönség számára ismeretlen hangszereket mutatnak be, ezzel meglepő hangzást és érzetet hozva létre.
Ünnepeld a tavaszt és a jó időt a Kobuci nyitó hétvégével!

Részletek

Dátum:
április 18
Időpont:
20:00 - 22:00
Összeg:
4000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://kobuci.hu/

Helyszín

KOBUCI Kert
III. Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar
Budapest, Budapest 1033 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 70 205 7282
View Helyszín Website