Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pogány Induló x Ekhoe – Budapest Park

június 26 /18:00 - 22:00

Pogány Induló

Az MVM Dome után, Szirmai Marcell, azaz Pogány Induló most ismét a Budapest Parkot hódítja meg!

A 18 éves szegedi fiatal karrierje olyan gyorsan ível felfelé, amit eddig talán csak Azahriah volt képes túlszárnyalni, bár ő inkább populáris műfajban mozog, míg Marci a rap szakmában érzi otthon magát.

2022-ben kezdte feltölteni dalait a Youtube-ra, melyek közül a Gettó Csirke hozta meg a valódi sikert és mostanra már 10 milliós nézettségnél jár, ezek után pedig számos előadóval működött együtt. Pogány Induló védjegye a mély orgánuma, amit senki nem várna egy ennyi éves sráctól, mégis a falak beremegnek, ha csak megszólal.

Pogány Induló

Elmondása szerint nem volt soha nehéz gyerekkora, sőt a szülei is mindig támogatták, tehát nem rendelkezik azzal a „klasszikus” háttérrel, amit a rapperektől megszokhattunk, de őszintesége kitűnően párosul az „old school” rap stílussal és ebben rejlik az ő eredetisége.

A karaktere és a kiállása óriási tömegeket vonz, ezért nem csoda, hogy az OTL-es trapesek is akartak vele közös dalt, így született meg például Grasával a Fienduló, amelynek a megtekintései a 4 és fél milliót súrolják.

Ekhoe neve szintén ismerősen csenghet, hiszen az egyik olyan OTL-tag, akinek az imázsa hatalmas közönséget nyert meg, kezdve a Costa Ricával, a Charmy-val és a Százszorszéppel. Többször együttműködött az Ibbigang-gel, Grasával és gyurissal is, ezzel felküzdve magát a magyar trap zene húzónevei közé.

Pogány Induló és Ekhoe közös koncertje egészen biztosan vad beat-eket és hangulatot ígér, már csak azért is, mert új közös kislemezen dolgoznak és várhatóan a Parkban szeretnék először élőben előadni a dalokat. A Budapest Park oldalán többet megtudhattok az eseményről, valamint a jegyekért kattints ide!

Fontos! A koncertre csak 16 éven felüliek mehetnek be, 16 éven aluliak szülői kísérettel vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt!

Részletek

Dátum:
június 26
Időpont:
18:00 - 22:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/960453655787852

Helyszín

Budapest Park
Fábián Juli tér 1‎
Budapest, Budapest Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website