Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Random Trip 15. születésnap a Budapest Parkban

május 7 /18:00 - 22:00

Random Trip 15. születésnapi koncert a Budapest Parkban

Idén 15 éves a Random Trip – az évforduló alkalomból pedig másfél évtizedes fennállásának eddigi legnagyobb koncertjét adja 2024. május 7-én a Budapest Parkban.

A Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas által életre hívott és irányított Random Trip formáció és improvizációs koncertsorozat – mely mára önálló branddé nőtte ki magát – a zenei szabadság legnépszerűbb játszótere, valamint a határtalan jammelés és a minőségi zene legnagyobb hazai olvasztótengelye. A 2008-2009 fordulóján született Random Trip elsődleges célja az örömzenélés, valamint a mai magyar under/overground zenei szcéna szereplőinek összehúzása, hogy a népszerű bandák és előadók ne csak fesztiválokon találkozzanak, esetleg váltsák egymást, de közösen is alkothassanak valamit.

Idén 15 éves a Random Trip - A képen Delov Jávor és DJ Q-CEE, a formáció életre hívói.
Delov Jávor (balra) és DJ Q-Cee, a Random Trip életre hívói
Fotó: A koncertsorozat hivatalos Facebook-oldala

Az alapítók a legelképesztőbb névsort hozták össze a nagy alkalomra. Velük tart többek között a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibi, az idén szintén születésnapot ünneplő Carson Coma énekese, Fekete Giorgio, a Bagossy Brothers frontembere, Bagossy Norbi, a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara, a Margaret Islandből ismert Lábas Viki, Vitáris Iván, az Ivan and the Parazol frontembere, Tóth Vera, Palya Bea, valamint maguk a Random Tripet életre hívó zenészek, Delov Jávor és DJ Q-Cee is.

A védjegyükké vált zenefolyam improvizálás mellett, mely a 15 év során a Random Trip fellépéseit jellemezte, az születésnapi koncerten természetesen elhangzanak majd a csapat legismertebb dalai is: a rádiós toplistákat vezető Hajolj közel, Csak boldog és Szeretem a reggelt mellett olyan közönségkedvencek is felcsendülnek majd, mint a Dobban és a This Game Will Never End. Nagy bulinak ígérkezik, amiről nem érdemes lemaradni.

 

Részletek

Dátum:
május 7
Időpont:
18:00 - 22:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/438400175212031

Helyszín

Budapest Park
Fábián Juli tér 1‎
Budapest, Budapest Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website