Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Random Trip: Könnyűzenei kavalkád Palkonyán a 30. Palkonya Pünkösdi Nyitott Pincéken

május 19 /19:00 - 20:30

Random Trip

Hazánk egyik legizgalmasabb könnyűzenei közössége, a Random Trip meghódítja Palkonyát! Az improvizációra és a sokszínűségre építő koncertsorozat május 19-én érkezik Palkonyára, hogy újra lenyűgözze a közönséget. Ezúttal Palkonyára érkeznek a 30. Palkonya Pünkösdi Nyitott Pincékre.

A Random Trip egy változó zenekari felállás, amelyben a hazai könnyűzene legkülönbözőbb műfajai találkoznak és összeolvadnak. Pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro – mindez egy helyen, egyetlen koncerten belül. Az előadók nem csak hogy a legváratlanabb kombinációkban lépnek fel, de még egymást is bevonják az improvizációba, így minden egyes koncert egyedi és megismételhetetlen élményt nyújt.

A Palkonyára érkező csapat összetétele garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb stílusokat és hangzásokat. Tóth Vera hangja éppúgy magával ragadó lesz, mint Zentai Márk, ismertebb nevén Mörk énekhangja. MC Kemon, az Irie Maffia rapperének lendületes szövegei mellett Szebényi Dániel, vagy ahogyan sokan ismerik, godfater, billentyűjátéka és énekhangja is emlékezetes pillanatokat ígér.

A ritmusokért Delov Jávor dobos, a basszusokért pedig Szeifert Bálint, akit sokan csak Jasonként ismernek, felel majd. A lemezjátszók és beatbox ütemekért pedig DJ Q-Cee felel majd. E csapat garantáltan felrobbantja majd a színpadot, és elvarázsolja a közönséget.

Az esemény időpontja 2024. május 19-én, 19:00 órakor. A helyszín pedig nem más, mint Palkonya, a Malompark. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló zenei élményt, amely garantáltan felejthetetlen perceket ígér minden zene szerelmese számára!

Az esemény helyszínéül szolgáló Mokos Pincészet immáron három generáció óta színesíti a Villányi Borvidék életét, mindezt kettő településen, Villánykövesden és Palkonyán. 2003 volt a pincészet éve, ekkor ugyanis a Weingarten dűlőben 15 hektárnyi szőlő telepítésébe kezdtek, kiegészítve a már meglévő, örökölt villánykövesdi ültetvényeket.

A Mokos Garden nem pusztán egy rendezvény, hanem maga a kikapcsolódás, egy olyan életérzés, amelynek múzsája a borok, a jó társaság és a palkonyai táj. A KisMokos Pince poharában megcsillanó meggybor vagy a Mokos Panoráma Borteraszon kortyolgatott frissítő rozéfröccs mind csak hab a tortán, az esemény során számos program és szórakozási lehetőség várja a látogatókat az ízorgia mellett.

Részletek

Dátum:
május 19
Időpont:
19:00 - 20:30
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3272851096352034/

Helyszín

Mokos Pincészet Palkonya
Hegyalja utca 1.
Palkonya, Baranya 7771 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 72 200 201
View Helyszín Website