Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sparty- A fürdőzés és a bulizás ötvözete

március 16 /21:30 - március 17 /02:00

Téged is elkapott a bugi nyáron a strandokon, mikor elindítottak egy-egy bulizósabb zenét? Nem akartad átadni magad a táncnak, mert kinéztek volna, hogy táncolsz a vízben holott senki sem teszi, ott úszkálni kell?

Örömmel tudatom már erre a piaci résre is megszületett a megoldás mégpedig a fővárosban a Széchenyi Fürdőben. A fürdőkomplexum, aminek a terveit már 1909-ben kezdték el építeni, minden budapesti fürdőn keresztül hasítva nyitotta meg kapuit azok számára, akik valami újdonságra vágynak a hétköznapok forgataga után.

Minden szombaton lehetőség nyílik rá, hogy bulizzanak a pesti fiatalok egy jót és élvezzék a gyógyvíz relaxáló hatását, mindezt zene társaságában.

A helyszínen SpartyPay fizetési rendszer lehetséges, erre feltölthető készpénz és ezekenfelül 700 Ft-ért recup poharakat lehet vásárolni.

Hol a bukta?

Nos, vélemények szerint ezekre a hetente tartandó rendezvényekre egyelőre túlnyomórészt külföldiek járnak, a magyar lakosság aligha tér be oda. A belépőjegy egy éjszakára kábé 25.000 forint, ami felettéb meghaladja az esti szórakozóhelyek belépődíját, és ebbe az italfogyasztás nincsen benne.

A külföldi turistákat ez azonban nem tartja vissza, így nem szenved hiányt a fürdő a vendégekben, ezért ha bárkinek kedve támad próbálja ki.

Az eseményre itt lehet jegyet kapni, akár a mai napra.

Szerző: Szabó Alexandra

Helyszín

Széchenyi Fürdő
Állatkerti krt. 9-11
Budapest, Budapest 1146 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
06 1 363 3210
View Helyszín Website