Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sting újra Budapesten ad koncertet május 31-én

május 31 /20:00 - 23:00

Save the date: Különleges koncerttel tér vissza a Budapest Arénába Sting 2024. május 31-én.

2024 Budapesten – legalábbis koncertek szempontjából – a világsztárok éve. Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Coldplayhez, vagy Rod Stewarthoz hasonlóan a 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting is a fővárosba látogat, hogy május 31-én, a Budapest Arénában eljátssza legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének.

A koncerten  olyan időtlen klasszikusok csendülnek majd fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne – amire a híres Moulin Rouge-os feldolgozás óta titokban mindenki szeretne egy szenvedélyes tangót járni -, vagy épp a “csodálatosan romantikus, de meglehetősen hátborzongató (vagy ahogy a művelt spanyol mondaná: creepy) számok”-verseny biztos dobogósa, az Every Breath You Take (ugyan, valljuk be: azért az “Every step you take/ I’ll be watching you.” nem minden esetben hangzik túl megnyugtatóan).

Sting legutóbbi fellépéseit a The Times nemes egyszerűséggel „mesterkurzusnak” minősítette; a The Telegraph „ritka csemegének” ítélte, őt magát a The Guardian pedig „egyedülállónak” nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”.
Ha nem akarsz lemaradni Sting – talán (egyik) utolsó – budapesti koncertjéről (és ugyan miért akarnál?), jegyekért és bővebb információért látogass el az esemény Facebook-oldalára, vagy a Live Nation oldalára.

Részletek

Dátum:
május 31
Időpont:
20:00 - 23:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/889763362521687

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2
Budapest, Budapest 1143 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website