Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi Széll – Modern Majális május 1-én

május 1 /11:00 - 22:00

Majális

Május 1-én izgalmas programok – koncertek, DJ-k, életkülönlegességek és vásárok – várják a Széll Kálmán tér felé tévedőket, a Tavaszi Széll ugyanis idén is modern majálist áraszt a “Moszkva” korzójára, a blokk magját képező éttermek lassan hagyománnyá váló együttállásában.

Közeleg a munka ünnepe! Május 1-én érdemes a Széll Kálmán tér felé venni az irányt, ugyanis a szervezők Modern Majálisra hívogatják a kikapcsolódni vágyókat. Az arra járók délelőttől egészen estig különféle koncertek, DJ-k, ételkülönlegességek és vásárok között forgolódhatnak a programban részt vevő  éttermek – a Nemdebár, a 101 Bistro, a Pingrumba, a Sárkány, az Easy és a Zappi – jóvoltából.

A programok pedig valóban sokrétűek, így ha még nem döntötted el, mivel töltöd a május 1-i szabadnapod, érdemes fontolóra venned, hogy a Moszkva felé veszed az irányt, és “belekóstolsz” a kínálatba – akár átvitt értelemben, akár szó szerint.

A Nemdebár az első ülvetáncoló világbajnokság kerületi selejtezője mellett – ami önmagában meglehetősen szórakoztatónak tűnik -,  öndivat-bemutatóval, DJ felvonulással, és valamint pénzverseny-, és módosított álmok fantázianévre keresztelt foglalkozásokkal várja az arra járókat – és természetesen nem hiányozhatnak majd a megszokott ízek sem. Bármit is jelentsenek ezek az elnevezések, arra biztosan kiválóak, hogy ne akarjunk róla lemaradni: hiszen ki ne lenne kíváncsi arra, hogyan néz ki pontosan egy “pénzverseny”, és miként zajlik egy öndivat-bemutató?

Majális
Forrás: Nemdebár (Facebook)

Mindeközben a 101 BISTRO, a Sárkány, a Pingrumba, az EASY és a ZAPPI is egyértelműen a kulináris élvezetekre helyezik a hangsúlyt. Ha máris hiányoznak a tavaszi (street)food-fesztiválok, azért, ha pedig lemaradtál, vagy valami másra vágynál, azért érdemes ellátogatnod a majálisra.  Az EASY specialty kávé cuppingra hívogat a Puszta Roasting Kollektíva jóvoltából, a Sárkány borbárral várja az arra kószálókat, a 101 BISTRO pedig az izgalmas ízek és a buszmegálló-bisztró mellett Merch-vásárral is készül – pólókkal, táskákkal, fűszerekkel, és mindennel, ami 101. A Pingrumbában alkoholmentes coolerek és koktélok várják majd, hogy leöblítsd velük az isteni kebabot, vagy baklavát, amit elfogyasztottál, a gyermekek pedig kézműves programokon is részt vehetnek.

Május 1-én tehát irány a Széll Kálmán tér: vár a Modern Majális! Az utcabál ingyenes, megfelelő időzítés esetén pedig még egy rendhagyó tigristáncot is elkaphatunk a téren – a szervezők legalábbis ezt ígérik.

Majális

Részletek

Dátum:
május 1
Időpont:
11:00 - 22:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/940914100739234

Szervező

Nemdebár
Phone
+36 20 519 8687
View Szervező Website

Helyszín

Széll Kálmán Tér
Széll Kálmán Tér
Budapest, 1024 Magyarország
+ Google Térkép