Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Turbina koncert: eszetamás + Arcosok Klubja + dr.Kotász

május 10 /19:00 - 23:00

2500Ft

Május 10-én az ismeretlenebb zenekarok legismertebbjei lépnek fel a Turbina Kulturális Központban!

Május 10-én a Turbina 3 olyan zenekarnak ad otthont, akik a magyar ‘alter‘ zene feltörekvői között jeleskednek és bár mindegyik banda bizonytalan, hogy milyen műfajban zenél, azt biztosan tudják, hogy nem a mainstream vonalat akarják követni.

Mind a három együttesről elmondható, hogy a közös útkeresés hullámait élik, de ami 100%-ban igaz rájuk, hogy imádják a zenét és imádnak együtt zenélni!

Az eszetamás együttes, becenevükön eszetomi egy alternatív punk zenekar, akik mindennek nevezhetők, csak átlagosnak nem. Bár a fiúkról egyelőre nem sokat tudni, mindenképp érdemes lesz meghallgatni őket is május 10-én a Turbinában!

Az Arcosok klubja 5 tagja 2022-ben indította útjára a bandát, elsősorban alternatív rockot játszanak. Elmondásuk szerint a klasszikus magyar alter zenekaroktól inspirálódtak, így zenéjük hangulata ismerős lehet az Elefánt- vagy 30Y-rajongóknak is. A srácok igyekeznek a legjobb bulit megteremteni, de a merengős daloknak is teret engednek, így azoknak is tetszeni fog, akik a nyugisabb zenéket szeretik.

A dr.Kotász szintén egy alter banda, de ők előszeretettel mennek át pop-os stílusba is, ezért talán az alternatív rock jellemzi őket a legjobban. Több számuk is nagyon közkedvelt, első daluk, az ‘alter lányok‘ kifejezetten közönségkedvenc, de újabb szerzeményeik is népszerűek, mint például az ‘álom az élet‘ vagy a ‘szigetcsúcs‘.

Ez a három együttes azért különleges, mert a zene és a barátaik iránti szeretet motiválja őket, és mivel majdnem annyira élvezik a koncertjeiket, mint a közönségük, így garantált, hogy te is jól fogod magad érezni!

Részletek

Dátum:
május 10
Időpont:
19:00 - 23:00
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1189769581995264

Szervező

Turbina Kulturális Központ
Phone
+36/30-501-6410
Email
info@turbinabudapest.hu
View Szervező Website

Helyszín

Turbina Kulturális Központ
Vajdahunyad u. 4
Buadpest, Buadpest 1082 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website