Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vár az Argentin tangó est!

április 13 /19:00 - 21:00

4500Ft

A tangó nemcsak tánc, a tangó muzsika, a tangó szerelem. Éld át te is ennek a valóságát!

A Tango Harmony Budapest, Budai László világbajnok és az Argentin Tangó Táncszínház összefogva fergeteges táncestet szervez április 13-án, Sopronban, a Liszt központban.

A 19. század utolsó éveiben Bueons Airesben született, így nem csoda, hogy a zene és tánc által átélhetjük, megismerhetjük és leginkább élvezhetjük a szenvedélyt.

A Tango Harmony Budapest argentin tangó zenekar közkedvelt szereplője úgy az európai tangó fesztiváloknak, milongáknak, mint Buenos Aires milongáinak. Az együttes tagjai a legmagasabb klasszikus zenei képzettséggel rendelkeznek, akiket magával ragadott az Astor Piazzolla zenéjéből áradó lüktetés, de a küldetésük a milongákon kedvelt hagyományos tangó zene irányába erősödött.

 

A tangó zene elkötelezett kutatóivá és előadóivá váltak, széles repertoárjuk gerincét a milongák legkedveltebb zenéi teszik ki, rendkívül jól táncolható előadásban, e mellett azonban számos koncert és show kedvelt előadói is, ahol a táncolható tangón túlmutató zenéken keresztül egyéb zenei kvalitásukat is felvillanthatják.

Külföldi turnéik a következő országokat érintették összesen több száz koncerttel: Argentína, Ausztria, Csehország, Hollandia, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc, Szerbia, Horvátország.

Az egész estés tangó show-ban a magyar tangótánc legkiválóbb párosa és közössége lép színpadra, melyet követően lehetőség lesz a tangó alaplépéseit is megtanulni a művészektől

Az est sztárvendége, pedig nem más, mint Budai László táncos-koreográfus és táncpedagógus. Világbajnoki és Világkupa-győztes, A Nemzetközi Divattánc Szövetség (IDO) versenyzője és pontozója és az Argentin Tangó Táncszínház.

 

Részletek

Dátum:
április 13
Időpont:
19:00 - 21:00
Összeg:
4500Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1783547268835411

Helyszín

Liszt Ferenc Kulturális Központ Sopron
Liszt Ferenc u. 1
Sopron, Győr-Moson-Sopron 9400 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36 30 678 7409
View Helyszín Website