Publikálási lehetőség

Szeretsz elmélyedni az írás világába, kreatív vagy és tele vagy lenyűgöző témákkal? Talán hiányzik néhány publikációs referencia a portfóliódból?

Ne aggódj, a Programod Magazin szeretettel vár új tehetségeket vendégíróként!

Miért Válaszd a Programod Magazint?

Egyedülálló lehetőséget kínálunk, hogy szárnyaljon a tehetséged az online közösségünk számára. Hiszünk benne, hogy a hír szent, de a vélemény szabad és mi segítünk neked megtalálni a saját stílusodat. Szabad kezet adunk témaválasztásban, így te döntheted el milyen úton haladsz. Engedj szabadjára minden kreatív energiádat és mutasd meg, mire vagy képes!

A Programod Magazin nem csak egy közösség, hanem lehetőség is a kapcsolatépítésre a médiaiparban. Segítünk bemutatni a tehetségedet és megismertetni az olvasóinkkal.

Hogyan Jelentkezhetsz?

Küldd el nekünk néhány mondatos bemutatkozásodat és 1-2 témajavaslatodat az info @ programod.hu címre. Ne felejtsd el csatolni néhány mintaírást, hogy megismerhessük az írói stílusodat és tehetségedet.

Legyél része a Programod Magazin sikerének és építsd fel a neved az írás világában! Mutasd meg, hogy mit tudsz, és légy részese egy dinamikus, kreatív közösségnek.

Ennél többre vágysz? Szeretnél a legjobb fesztiválokon bulizni? Első kézből értesülni mindenről és jó lenne ha némi honorárium is társulna mellé?

Jelentkezz gyakornoki programunkra!