A Jégvarázs visszatér: Ünnepeld velünk a műjégpálya nyitását novemberben

Kezdhetjük előásni a porosodó korcsolyákat, mert újra megnyitja kapuit a Városligeti Műjégjálya. Gyűjtsd össze a családot, barátokat és töltsetek együtt pár felejthetetlen órát!

Vegyél részt te is a műjégpálya nyitóhétvégéjén november 17-19 között. Budapest 150. születésnapja alkalmából ünnepélyes megnyitóval, valamint számtalan programmal várja érdeklődőit a Városliget Zrt. A jegyek már online is megvásárolhatóak, viszont érdemes korán érkezni, mert hatalmas tömegek várják izgatottan az újranyitást.

Ahogyan azt a korábbi években már megszokhattuk, 12 ezer négyzetméteres jégfelület várja a sportolni vágyókat. A létesítmény üzemeltetője, a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) oktatókkal népszerűsíti tovább az élményt, hogy azok se unatkozzanak, akiknek korábban még nem volt alkalmuk korcsolyát húzni a lábukra. Ez a program kitűnő választás a téli sportok szerelmeseinek, illetve azoknak akik már érezni szeretnék a karácsonyi miliőt. Az ünnepi ruhát öltött történelmi épületek, valamint a különféle kofák gondoskodnak róla, hogy az élményt ne árnyékolják be a fagyponthoz közeli mínuszok. A polcaikon helyet kap a forralt bor mellett a forró csokoládé, valamint a puncs is, hogy a kicsik se fázzanak. Lesz még kürtőskalács, gesztenye és mindenféle finomság, hogy teljes legyen az élmény.

Ne keseredj el ha nincsen korcsolyád, vagy nem szeretnéd magaddal cipelni, mert a helyszínen lehetőség van limitált számú bérlésre is. Az online jegyek hamarosan elérhetőek lesznek a mujegpalya.hu oldalon, addig is kövesd a hivatalos Facebook eseményt, hogy ne maradj le semmiről.

A nyitóhétvége nyitvatártási ideje a következő:

Péntek: 17:00–21:00
Szombat: 10:00–14:00 és 16:00–21:00
Vasárnap: 10:00–14:00 és 16:00–20:00

Bolyki Panna írása