Abbázia Club Hotel Kék***

Az Abbázia Club Hotel Kék Keszthely egy csodálatos szálláshely a gyönyörű Keszthelyen.

A hotel kiemelkedő elhelyezkedéssel rendelkezik, közel a Balatonhoz és számos turisztikai látnivalóhoz, így ideális választás mind az aktív pihenést, mind a kikapcsolódást kereső vendégek számára. Az Abbázia Club Hotel Kék számos kényelmes és jól felszerelt szobával rendelkezik, amelyek kényelmet és pihenést nyújtanak a vendégeknek. A modern berendezések és a kellemes atmoszféra garantálja, hogy a vendégek otthon érezzék magukat.

A szállodában számos kiváló szolgáltatás áll rendelkezésre. Az étteremben a vendégek részére külön kérés esetén reggelit biztosítanak, egyéb főétkezés igénybevételére sajnos nincs lehetőség. A szálloda étterme rendezvényhelyszínként (pl. születésnap, családi ünnepek, konferenciák) is kibérelhető.

Emellett a szálloda wellness részlege gondoskodik a teljes kikapcsolódásról. A vendégek élvezhetik a kültéri és beltéri medencét, szaunát, de rendelkezésre áll a drink bár is és kerékpározásra is van lehetőség.

Az Abbázia Club Hotel Kék nyolc épületből álló szálloda komplexum, melynek apartman blokkjai a keszthelyi Helikon Park és a belváros között helyezkednek el.

Mindegyik épületen kényelmes, családias hangulatban berendezett kétfős, vagy akár az egész család esetleg kisebb baráti társaság számára megfelelő méretű apartmanokkal várják a szállóvendégeket.