Active Hostel & Vendégház

Ha Keszthelyen tartózkodsz, és egy barátságos, megfizethető szálláshelyet keresel, akkor jó helyen jársz. Engedd meg, hogy bemutassuk neked.

A keszthelyi Active Hostel és Vendégház egy kedves, vendégszerető szálláshely, amely ideális választás az utazók és fiatalok számára. A szállás központi elhelyezkedéssel büszkélkedik Keszthely városában, így könnyedén elérhetőek a legfontosabb látnivalók és a helyi szórakozási lehetőségek.

A tágas és praktikusan berendezett dormitori (hálóterem) stílusú szobákban egyszerű ágyak találhatóak. A szobákban ágyneműt, törölközőket és zárható tárolókat biztosítanak a vendégek számára. Emellett közösségi terek állnak rendelkezésre, ahol találkozhat más utazókkal és barátokkal. A közös konyha lehetőséget nyújt az egyszerű ételek elkészítésére és a közösségi étkezésre. Továbbá, a hostelben található közös nappali és terasz is ideális helyszín a pihenésre és a társaság élvezetére. A szállás egész nyáron gyalog-, kajak-kenu-, illetve vitorlás túrákat szervez, de szörfözésben vagy barlangászatban is tudnak segíteni. A vendégháztól 15-20 perces séta a Helikon park, amelynek zöld környezete kitűnő futásra, a kedvenceknek pedig egy kutyafuttatót alakítottak ki. Ha este egy kis lazulásra vágyik az ember és baráti társasággal érkezett, az 5 főnél nagyobb csoportoknak a vendégház bor- és pálinkakóstolási lehetőséget is kínál.

A szálláshely területén kijelölt hely áll rendelkezésre a bográcsozáshoz. A bográcsozáshoz szükséges felszerelést, például bográcsot, fát és egyéb eszközöket szintén biztosítják a szállásadók. A bográcsozási lehetőség remek alkalmat kínál a közösségi étkezésre és a kellemes időtöltésre a szálláshelyen.

A vendégházban jelenleg nincs medence. Azonban a szálláshely a Balaton közelében található, és könnyen megközelíthető a tó partszakasza, ahol lehetőség van fürdésre és vízi sportokra. A Balaton kristálytiszta vize remek lehetőséget nyújt a nyári hűsölésre és szórakozásra.