Az őszi romantika: Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

A 4 csillagos Szent Orbán Erdei Wellness Hotel egy olyan gyöngyszem, amelyet azoknak ajánlunk, akik valóban ki szeretnének szakadni a mindennapi rohanásból és egy olyan helyen pihenni, ahol az erdő ölel körül, a madarak dalolnak, és a csend valóságos ajándék.

Ez a stílusos vidéki szálloda valóban az erdő szívében található, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén, és egy olyan farönképület ad otthont neki, amely még a mesék világában is kivételesnek számítana. Mindössze 70 km-re Budapesttől, a Börzsöny ölelésében, egy olyan természeti környezetben található, amely a városi élet zajától való menekülést kínálja.

A hotel vendégeit magas színvonalú szolgáltatások és a természet varázsa várja. A nap aktív részében a környék felfedezése és a túrázás után a Patakpart wellness részleg nyújt kikapcsolódást, ahol a relaxáció és a feltöltődés garantált. Az étterem pedig nemcsak ízletes ételekkel, hanem különleges atmoszférával is kényezteti vendégeit.

Nyáron a hotel szabadtéri strandja varázsol el mindenkit. A 25 méter hosszú úszómedence és a gyermekmedence frissítő merülést kínál, miközben a koktélbár és a lenyűgöző kilátás gondoskodik a tökéletes nyári pihenésről. Az erdő közelsége pedig kivételes lehetőséget teremt komplex indoor és outdoor rendezvények számára.

Az év 2023. októberétől egy újabb szárnyat nyit a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, a Residence, amely modern szobákat és lakosztályokat kínál egy klasszikus kőépületben. Ez az új fejezet pedig még izgalmasabbá teszi azok számára a visszatérő vendégeket, akik mindig újabb élményekre vágynak. Ugyanakkor a szálloda hű marad gyökereihez, és továbbra is lehetőséget kínál az erdő varázslatának megtapasztalására a Farönképület apartmanjaiban és szobáiban.

A Szent Orbán Erdei Wellness Hotel egy olyan hely, ahol a természet és a kényelem tökéletes harmóniáját élheted át, és ahol valóban feltöltődheted testet és lelket.