Gerle Vendégházak – Héthatár

Amikor nincs más, csak a csend, és megáll az idő.

Három különlegesen berendezett “A-frame” lodge ház, amely Pusztavacs mellett helyezkedik el, Budapesttől fél óra autóútra, a szántóföldek határán. Reggeli igény szerint kérhető, több étterem is vállal kiszállítást a vendégházakhoz. A házakban hűtőszekrény, grillező mikró, vízforraló, és kávéfőző található. 

A Gerle Vendégház kiváló elhelyezkedése lehetőséget nyújt a környék felfedezésére. Pusztavacs és környéke számos látnivalót és tevékenységet kínál. A mesebeli megjelenésű házak belső kialakítása is különleges. Minden részlet úgy lett megalkotva, hogy minél jobban hozzájáruljon a párkapcsolatok elmélyítéséhez. A teraszon napozhattok, vagy csobbanhattok a privát jacuzziban, használhatjátok a kerti úszómedencét és a wellness házat is. A három Gerle ház közül az egyik kutyabarát; a ház burkolata, felszerelése úgy lett kialakítva, hogy igazi élmény legyen a kutyás szerelmespároknak is.

A háztól 25 percnyi autózásra található a Felsőlajoson működő MagánZoo. Akár egész napos programot is tervezhettek a kis állatkertbe, ahol állatsimogatóval, bébi-állatbemutatóval, és látványetetéssel várnak Titeket. További kb. 30 percnyi autóútra van a Ceglédi Aquacentrum Csúszdapark, és a Kecskeméti Aquapark.