Képzeld el magadnak a képzeletbeli barátod!

Szellemes marketingötlettel rukkolt elő a Paramount PicturesKépzeletbeli barátok című családi filmje közelgő bemutatása apropóján: a frissen létrehozott weboldalon mindenki megalkothatja a maga képzeletbeli barátját, csak az egyszerű lépéseket kell követni. A lehetőségeknek tényleg csak a fantázia szab határt.

Itt alkotható meg a képzeletbeli barát.

Képzeletbeli barátok John Krasinski író-rendező-producer-színész régóta dédelgetett álomprojektje. A történet hőse egy kamaszlány, Bea (Cailey Fleming), aki korának megfelelően csetlik-botlik a hétköznapok nehézségei közepette, mígnem váratlan ajándékkal lepi meg a sors. Szuperképességet kap, aminek köszönhetően kapcsolatba tud lépni a gyerekek képzeletbeli barátaival, akik hajdanán segítették kis gazdáikat, ám elárvultak, miután a megnőtt srácok kinőtték és elfeledték őket. Beának segítőtársa is akad Cal, a jóravaló, bár kissé habókos szomszéd személyében (Ryan Reynolds), aki szintén látja a képzeletbeli barátokat, így együtt indulhatnak el, hogy az elhanyagolt fantázialényeket újra összehozzák azokkal, akik annak idején kitalálták őket.

Krasinski bevallottan a saját lányai, Hazel (9) és Violet (7) számára készített ezt a filmet, hogy legyen egy olyan családi mozija, ami végre nem korhatáros. A sokoldalú hollywoodi mágus két gyermeke anyjával, Emily Blunttal készítette a Hang nélkül című idegenlényes thrillert, amely mára erős franchise-zá nőtte ki magát, de lányaik természetesen nem nézhetik meg az ijesztő jelenetek miatt. Az élőszínészes-animációs Képzeletbeli barátok viszont igazi családi mozi lett, amelynek megtekintése közben nemcsak a gyerekek szórakozhatnak önfeledten a fura lények kalandjain, de a felnőttek is visszatérhetnek maguk mögött hagyott fantáziavilágukba.

„Filmünk nem csupán egykori képzeletünk vicces figuráiról szól, hanem időkapszulákkal találkozunk, amelyekben méltatlanul elfeledett vágyaink és álmaink köszöntenek ránk újra”

– mondja Krasinki.

One thought on “Képzeld el magadnak a képzeletbeli barátod!

Comments are closed.