Lush Cosmetics

Szia te gyönyörűség… üdvözlünk a Lush világában!

A Lush-t 1995-ben hat társalapító hozta létre: Mo Constantine, Mark Constantine, Rowena Bird, Helen Ambrosen, Liz Bennett és Paul Greeves. A cégünk motorját a több mint 25 évvel ezelőtti megalakulása óta rendületlenül az innováció, valamint az etikai irányelveink alkotják.

Az élet kihívásai néha rádöbbentik az embert, hogy bár rengeteg mindent akarunk, valójában nagyon kevés dologra van szükségünk. Úgy gondoljuk, hogy a termékeink nem adnak meg mindent, amire a vásárlók vágynak – az öregedés visszafordítását, a szilikont, a botoxot -, viszont megadják azt, amire szükségük van.

Azt talán tudod, hogy mi vagyunk a fürdőbomba feltalálói, de az úttörő kozmetikumoknál több is van emögött a jó illatú, privát tulajdonú családi vállalkozás mögött. Hisszük, hogy a cégünknek többet kell visszaadnia a világnak, mint amennyit elvesz, és szeretnénk megmutatni, hogy a kapitalizmus a jót is szolgálhatja. Küzdünk az olyan kegyetlen módszerek ellen, mint az állatkísérletek, népszerűsítjük a regenerációt, és megmutatjuk, hogy a belső számít – legyen szó akár egy termék összetevőjéről, akár az okostelefonokban lévő ásványokról.

Amiben hiszünk

Hiszünk abban, hogy friss bio* gyümölcsökből és zöldségekből, a legkiválóbb illóolajokból és biztonságos szintetikus összetevőkből hatásos termékeket állíthatunk elő.

Feltaláljuk saját termékeinket és illatainkat. Kézzel készített, a lehető legkevesebb tartósítószert és csomagolóanyagot tartalmazó termékeinkhez csak vegetáriánus összetevőket használunk, melyekről elmondjuk, honnan származnak.

Hiszünk benne, hogy csak olyan cégektől etikus összetevőket vásárolni, melyek nem végeznek állatkísérleteket. Saját termékeinket embereken teszteljük.

Hiszünk abban, hogy a boldog emberek boldog szappanokat készítenek, és hogy így édesanyáinkat is büszkévé tehetjük. Minden egyes termékünkre rákerül készítőjének arcképe.

Hiszünk a hosszú, gyertyafényes fürdőkben, a közös tusolásban, a masszázsban, a világ megillatosításában, és abban, hogy mindannyiunknak joga van hibákat elkövetni, mindent elveszíteni, majd újrakezdeni.

Hiszünk a mindenkit megillető szabad mozgás jogában az egész világon.

Hiszünk termékeink értékében, a profittermelés jogában és abban, hogy a vevőnek mindig igaza van.

* Hiszünk a “friss” és “bio” szavak igazi jelentésében is.

A Lush termékeit megtalálod üzleteinkben és webshopunkon!