Manka Kisrönkház – romantika az Őrségben

Mesés fenyő illat az erdő nyugalmából, őzikék a tisztáson a kettő találkozásában pedig egy elvarázsolt rönkház, megérkeztünk. Ismét egy őrségi szállást néztünk ki Kerca után irány Ispánk!

Manka Kisrönkház megtestesíti önmagában mindazt, amit az őrség nyújtani tud. Csend, nyugalom, mérhetetlen békesség és egybeolvadás a természettel. A teraszon ülve reggelinket fogyasztva legelésző őzekre bukkanhatunk ha csendesen figyelünk, a nap végén pedig csodás ejtőzés egy pohár bor mellett a csillagokat nézve.

A kis házikó igazi rönkház, gyönyörűen beleolvad a környezetébe, de az ajtón belépve még mindig a természetben találjuk magunkat. A bútorok összhangban vannak egymással, nincs sok fölösleges sallang, dekorációból is annyi van, amennyi éppencsak kell. A virágok ízlésesek és az ágynemű pedig friss és illatos. Pont erre vágyik az ember, mikor elvonulna a város zajától.

A kemence adja az igazi extrát, mert egy hűvösebb napon is kedvesünkkel összebújva hallhatjuk és nézhetjük a fák ropogását, ami minden kapcsolathoz hozzádob egy kis pezsgést.

Felár ellenében kérhetünk ellátást, de egy aranyos picike konyhával, eszközökkel és minibárral is rendelkezik. Állatbarát hely, így kiskedvencünktől sem kell elszakadni ha pihenésre vágyunk.