Olasz gasztronómia hazai csúcsa: Fausto’s Ristorante

Budapest gasztronómiai élmények során az igazi gyöngyszemeket nehéz felfedezni a reklámok és harsány marketing zajában. Azonban ha vágyunk egy olyan helyre, amely nem hivalkodik, mégis az olasz gasztronómia és a csúcsgasztró tökéletes szimbiózisát nyújtja, akkor a Fausto’s Ristorante a megfelelő választás.

A 1072 Budapest, Dohány utca 5. cím alatt található családi vállalkozás 1994 óta bűvöli el vendégeit a szerénység és elhivatottság szellemében.

A Fausto’s nem a feltűnő külsőségekre helyezi a hangsúlyt, hanem a magas színvonalú gasztronómiai élményre. A családvezetésű étteremben Fausto di Vora és felesége két felnőtt fia is aktívan részt vesz a működésben, így nem csupán étterem, hanem életstílus is árad belőle. Az olasz és a csúcsgasztró műfajok ebben a helyen harmóniát alkotnak, szinte megfoghatóvá téve az ételekben rejlő szenvedélyt és gondoskodást.

A mediterrán konyha ízeit és a kifinomult alapanyagokat az étterem mesteri tapasztalattal és tudással ötvözi, létrehozva ezzel igazán fantasztikus tányérokat. Az elegáns környezet, amelyben a vendégeket fogadják tovább emeli az élmény színvonalát. Az À la carte és kóstolómenü lehetőségek mellett hétköznapokon a Fausto’s nyitott a businessebédekre is, bizonyítva, hogy a kifinomult gasztronómia nem csupán különleges alkalmakra szól.

Az étterem egyik különlegessége a csúcsra járatott tészták. A tésztaételek olyan tökéletességre vannak csiszolva, hogy a vendégek érzik a séfek odafigyelését és szeretetét minden falatban. A Fausto’s figyelmet fordít az ételérzékeny vendégek igényeire is, így vegán ételek is megtalálhatók a menüben, a mediterrán ízek szellemében.

A Fausto’s Ristorante az a hely, ahol minden összeáll a tökéletes vacsoraélményhez: a családias légkör, az odaadó vendégkiszolgálás, a remek ételek és italok harmonikus egységet alkotnak. Ha valódi olasz és csúcsgasztró ízekre vágyunk, a Fausto’s egy olyan hely, ahol mindezt megtalálhatjuk.