PocketBook Verse Pro Color: kompakt e-olvasó színes kijelzővel

Színesben is jobb képfelbontással érkezik a PocketBook legújabb elektronikus könyvolvasója. A kompakt méretű Verse Pro Color vízálló, támogatja a hangoskönyveket és a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli felolvasást, teljesítményét pedig immár négymagos processzor biztosítja.

A most bemutatott, 6 inches e-olvasó az úttörő E Ink Kaleido™ 3 színes kijelzővel van felszerelve. Az új technológia fekete-fehérben 300 PPI felbontást kínál, színesben viszont elődjéhez képest 50%-kal, 150 PPI-re javult a felbontása, ami tiszta és részletes képet eredményez. A Verse Pro Color 4096 szín és árnyalat megjelenítésére képes szemkímélő, tükröződésmentes kijelzőjén, amivel kiemelkedő olvasási élményt biztosít, a megjelenítés a lehető legközelebb áll a hagyományos, nyomtatott oldalakéhoz. A készülék júniustól érhető el a magyarországi kereskedőknél, várhatóan 75-80 ezer forint körüli áron.

SMARTlight funkció a szemkímélő olvasásért

A SMARTlight funkció testre szabható előlapi megvilágítást kínál, amely javítja az olvasási élményt. A felhasználók a saját igényeik szerint állíthatják be a fényt a nappali olvasásra alkalmas hideg, kékes tónustól az éjszakai olvasáshoz ideális meleg, megnyugtatóan sárgás színekig. Kézi üzemmódban módosíthatjuk a fényerőt, és választhatunk a hideg vagy a meleg tónusok között, és személyre szabott beállításainkat el is tudjuk menteni. Automatikus üzemmódban a SMARTlight funkció intelligensen hozzáigazítja a fényerőt és a színhőmérsékletet a napszakhoz, így minden helyzetben optimális olvasási élményt biztosít.

Öröm a hangoskönyvek kedvelőinek

A PocketBook Verse Pro Color nemcsak olvasásra, de hangoskönyvek hallgatására is ideális eszköz. Az e-olvasó hat különböző hangformátumot támogat, és Bluetooth 5.4 funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudjuk csatlakoztatni a fülhallgatókat és hangszórókat.

A hangoskönyvek rajongói emellett egy másik funkciót is imádni fognak: a Text-to-Speech felolvasást, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen írott szöveget hangoskönyvvé változtassanak. A felhasználóknak most már vezetés vagy vacsorafőzés közben sem kell félretenniük olvasmányaikat: a Verse Pro Color két kattintással elkezdi hangosan felolvasni őket! A Text-to-Speech funkció 26 nyelven elérhető, közöttük a természetes hangzású magyar férfi- (Attila) és női (Kinga) hangokkal.

Akár a fürdőkádban is

A PocketBook Verse Pro Color IPX8 tanúsítvánnyal rendelkezik: 60 percet is kibír (maximum 2 méter mély) édesvízben károsodás nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy a kádban vagy a medence partján ülve is élvezhessük kedvenc könyveinket, de akkor sem kell aggódnunk, ha a buszmegállóban elkap bennünket egy nyári zápor.

Kompakt ház és hosszú üzemidő

A 6 inches képernyővel rendelkező készülék kompakt és pehelysúlyú, kétmagos elődjéhez képest négymagos processzorának köszönhetően gyorsabb lapozást tesz lehetővé. Mindössze 182 gramm – mintha egy nagyobb mobiltelefon lenne –, így otthon és menet közben is kényelmes olvasást biztosít, és akár több ezer könyvet képes tárolni. Az érintőkijelzőnek és a mechanikus gomboknak köszönhetően használata könnyed és erőfeszítés-mentes. A Verse Pro Color tökéletesen illik a kézbe, de stílusos formája miatt egyben ki is tűnik a tömegből, emellett az energiahatékony E Ink kijelzője lehetővé teszi, hogy egy feltöltéssel akár 1 hónapon keresztül működjön.

A PocketBook Verse Pro Color további funkciói

  • 25 formátum konvertálás nélkül: a PocketBook Verse Pro Color támogatja az összes népszerű könyvformátumot és grafikus formátumot, beleértve a CBR és CBZ képregényformátumokat.
  • 6 hangoskönyvformátum támogatása: hangfájljainkat meghallgathatjuk M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 és MP3.ZIP formátumokban.
  • A négymagos processzor gyors navigációt és tökéletes olvasási élményt tesz lehetővé.
  • 16 GB belső memória egy nagy, mindig kéznél lévő könyvtár kiépítése érdekében.
  • Kétsávos wifi (2,4/5 GHz) a gyors és kényelmes internetezésért.
  • A PocketBook Cloud és Dropbox szolgáltatások lehetővé teszik az egyszerű könyvtárkezelést és -szinkronizálást.
  • Előretelepített szótárak: 11 előretelepített szótár és 42 további letölthető nyelvkombináció.

PocketBook Verse Pro Color: az e-olvasás színes oldala

A PocketBookról

A 2007-ben alapított, svájci székhelyű PocketBook a világ harmadik legnagyobb e-könyv-olvasó gyártója. A PocketBook E Ink technológiát használó e-könyv-olvasók és androidos tabletek jelenleg 35 országban elérhetőek. A vállalat saját kutatás-fejlesztési központtal rendelkezik, amelynek köszönhetően elsőként vezette be többek között a színes E Ink olvasót, valamint a víz- és porálló e-könyvet. A PocketBook termékeket kifejezetten a prémium e-könyv-olvasók piacára tervezik, így minden készüléket minőségi hardver, egyedülálló szoftver és ergonomikus dizájn jellemez. További információ: www.pocketbook-int.com