Terjeszkedik a META: Itt az Threads

Elindult hazánkban is a Threads, a Meta legújabb közösségi oldala. A Facebook és az Instagram tulajdonosa egy új utat keres az online kapcsolatteremtés és tartalommegosztás terén. Bár a kezdet kicsit döcögős volt, a platform már elérhetővé vált hazánkban is, ígérve egyedi és izgalmas élményeket az online közösségi térben.

A Threads webes felülete – a threads.net oldalon – már lehetővé teszi a regisztrációt, és a felhasználók az Instagram-adataikat is könnyedén importálhatják vagy épp bejelentkezés nélkül is böngészhetnek. A folyamat villámgyors, néhány kattintással lebonyolítható, és szinte bármit áthúzhatunk az Instagramról, lehetővé téve a sima átmenetet az új platformra.

A mobilalkalmazások, például az Android Play Áruház és az iPhone App Store, még nem mindenhol elérhetők. Bár már számos felhasználó számára elérhetővé vált, továbbra is vannak olyanok, akik még nem férnek hozzá az alkalmazáshoz, és valószínűleg fokozatosan válik majd elérhetővé mindenki számára.

A Threads július 6-án indult néhány kiválasztott régióban, és rövid idő alatt hatalmas népszerűséget szerzett, még akkor is, ha az európai piacon korábban nem volt elérhető. Mark Zuckerberg, a Meta vezetője is posztolt az európai terjeszkedésről, és azóta várták a felhasználók, hogy végre kipróbálhassák az új platformot.

A decemberi bevezetés előtt november végén érkeztek az első információk, miszerint a Meta eleget tett az uniós szabályozásoknak, beleértve azt a lehetőséget is, hogy a felhasználók regisztrálás nélkül is használhassák a platformot. Most, hogy a Threads Magyarországon is elindult, izgatottan várjuk, hogy milyen új világok nyílnak meg az online közösségi térben.

A számos közösségi felület mellett már Threads-on is fent vagyunk!