8 furcsa társkereső oldal, amelyek bizonyítják: Mindenkire ott vár valaki

Henry Robinson író 1650-ben nyitotta meg a világ első társkereső irodáját Marriage Bureau néven a londoni Threadneedle Streeten azok számára, akik maguk vagy egy barátjuk nevében tájékozódtak volna a fellelhető, szabad házasulandókról. Míg ő tekintetét a múltba vetette, mi ezúttal azt nézzük meg, hová burjánzott és milyen izgalmas (és olykor bizarr) irányokat vett a randizás a modern kornak és a változatos ízlésnek köszönhetően! Egy biztos, az internet és az emberi igények bőséges kínálatának találkozásából bizony csuda (szórakoztató) dolgok sülhetnek ki!

Glutenfree Singles

Ahol soha nem kell vitatkozni a vacsora helyszínéről. Gondolj bele, mennyire bosszantó lehet, ha te cöliákiás vagy, a partnered pedig ragaszkodik ahhoz, hogy egy olasz étterembe menjetek, ahol a tészta és a pizza főszerepet játszik. A Glutenfree Singles azoknak szól, akik ezt a kellemetlen helyzetet szeretnék elkerülni, és olyan partnert keresnek, aki megérti az ételintoleranciájukat.

Sea Captain Date

A tengerészek számára A Sea Captain Date egy olyan társkereső oldal, amely kifejezetten a tengerészeknek szól, akik egy másik tengerészlelkű társra vágynak. A weboldalon bemutatják Caleb kapitány sikertörténetét, aki megtalálta a szerelmet az interneten keresztül, és azóta boldog párkapcsolatban él.

Herpesfish.com

Herpesz? Semmi gond! A Herpesfish.com egy társkereső oldal, amely a herpesz vírussal élő embereknek kínál lehetőséget a társkeresésre és a tájékozódásra a szexuális úton terjedő betegségekről.

Equestrian Cupid

A lovak szerelmesei az Equestrian Cupid egy társkereső oldal, amely a lókedvelőknek szól, akik szívesen találnának hasonló érdeklődésű partnert.

Sötét lelkeknek

Az emósoknak és gótoknak Ez a társkereső oldal emósoknak és gótoknak kínál lehetőséget a szerelmi kapcsolatok kialakítására.

Ugly Scmuck

Az Ugly Scmuck egy olyan társkereső oldal, amely azoknak szól, akik úgy érzik, hogy a kinézetük miatt nehézségeik vannak a randizással. Az oldal hangsúlyozza a személyiség fontosságát a külső helyett.

Vámpírok szerelmeseinek

Vámpírok számára. Ez a társkereső oldal a vámpírok és vámpírok iránt érdeklődők számára kínál lehetőséget a párkapcsolatok kialakítására.

Refrigerdating

Hűtőszekrény alapján. A Refrigerdating egy olyan társkereső oldal, amely a felhasználók hűtőszekrényének tartalmát használja a párok összehozására. A felhasználók képei alapján választhatnak partnert, amely egyedi módon mutatja be az emberek életmódját és érdeklődési körét.