A Fonóban tíz magyar és egy lengyel zenekar lép fel a Népzenészbálon

A Fonó Budai Zeneházban január 26-án, immár több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező Népzenészbál kerül megrendezésre, ahol tíz magyar és egy lengyel vendégzenekar kápráztatja el a zene iránt érdeklődő közönséget.

Az estét egy rendkívüli színpadi műsorral indítják, ahol a résztvevő együttesek egy-egy lenyűgöző zenei összeállítással mutatkoznak be. A Fonó ígérete szerint ez a kezdet csupán felmelegítés lesz a későbbi táncházi mulatságra, amely hajnalig tart majd, és ahol több zenekar váltva húzza majd felváltva a talpalávalót.

A résztvevő zenekarok minőségi palettát kínálnak, garantálva a sokszínű zenei élményt. A Budapest Mezőség Band, Havay Viktória és a Horsa Banda, a Sergő Zenekar, az Eszterlánc Zenekar, a Bajkó, a Naszály, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Zenekara, a B2 Zenekar, a Sarjú Banda és a Triolina mind a népzenébe mélyen gyökerező, kivételes tehetségű együttesek, akik garanciát nyújtanak egy felejthetetlen zenei estére.

Az esemény házigazdája nem más, mint a Népzenészbál alapítója, D. Tóth Sándor, aki nemcsak a rendezvény lelke, de a közönség számára is ismert és kedvelt személyiség.

A nemzetközi színtérre is kiterjedő esemény különlegessége a lengyel vendégzenekar, a Sklad Niearchaiczny, amely színesíti a bál zenei palettáját. A külföldi vendégeknek köszönhetően a Népzenészbál egy valóságos kulturális kavalkád lesz, amely összeköti a magyar és lengyel népzenét, megteremtve a zenei párbeszéd izgalmas lehetőségét.

A koncerteket követő táncházban a hangulat tovább fokozódik Gombai Tamás és barátai, valamint a Naszály zenekar előadásában. Mindenki, aki részt vesz ezen az estén, egy felejthetetlen zenei élmény részese lehet, amely az autentikus népzene és tánc szerelmeseinek igazi csemegéje.

A Fonó Budai Zeneház tehát ismét lehetőséget teremt arra, hogy a népzene és tánc szerelmesei együtt ünnepeljenek, és egyedülálló élményben részesüljenek a magyar és lengyel zene kiválóságainak köszönhetően. Ne hagyja ki ezt a kulturális eseményt, amely garantáltan felejthetetlen pillanatokat hoz el az est résztvevőinek!