A Google egyszerűsíti a felhasználói élményt a gyorsabb keresés érdekében

A Google számos újítást vezetett be nemrégiben, és most örömmel jelenti be három új funkció által nyújtott új integrált élmény általános elérhetőségét. A bevezetés ismét fokozatosan lesz elérhető a felhasználók számára.

A változások:

  1. Átdolgozott navigációs panel: Az átdolgozott navigációs panel összehozza a közvetlen üzeneteket és a “spaces” teret, valamint bemutatja az új “shortcuts” funkciót, egy keretrendszert, amely segít abban, hogy mindig lépést tarthass üzeneteiddel.
  2. “Home” funkció: A “Home” segít csökkenteni a csúszást az üzenetek közötti navigálás során, lehetővé téve, hogy gyorsan áttekintsd az összes beszélgetésben zajló új tevékenységet egyetlen helyen. Ezenkívül szűkítheted a nézetet a beolvasatlan üzenetek szűrésével.
  3. Említések: Az említések lehetővé teszik számodra, hogy nyomon követhesd azokat az üzeneteket, amelyek kifejezetten hozzád szólnak. Ezen az egyetlen helyen találhatóak a fontos, cselekvésre szoruló üzenetek, és megtekintheted és átnavigálhatsz azokhoz az üzenetekhez, amelyekben megemlítettek.

További részletek:

  • A közvetlen üzenetek és “spaces” területek külön-külön vannak felsorolva, de egy egységes listában görgethetők és összecsukhatók.
  • Az említésekre került üzenetek a legfrissebbek szerint vannak sorban.
  • Minden sor egy-egy üzenetet képvisel a beszélgetésen belül, amely téged említ.
  • Ha egy beszélgetésben többször említenek, mindegyik említés külön sorban jelenik meg.
  • Az olvasatlan üzeneteket világoskék színnel kiemelik és kék ponttal jelzik.
  • A “Home” vagy “Mentions” nézetben való üzenetre kattintva közvetlenül a beszélgetéshez vagy szálhoz kerülsz, ahol válaszolhatsz.

Miért hasznos: Ezek a funkciók azzal a céllal jöttek létre, hogy segítsék abban, hogy lépést tarts a folyamatos kommunikációval, és könnyebbé tegyék a fontos beszélgetések megtalálását és prioritizálását.