A Lian Li lenyűgöző gépházakat készít – Új O11 Vision modell érkezik!

Nos, a Lian Li most egy háromrétegű üveg gépházat kínál az új O11 Vision modelljével, temperált üveggel az elülső, felső és bal oldalon. Ez a gyönyörű akvárium formájú ház a Lian Li két kamrás tervezésén alapul, éppen úgy, mint a népszerű O11 sorozat többi tagja. A $140 dolláros házat már előrendelheted.

A Lian Li folytatja az esztétikus és funkcionalitásra összpontosított PC gépházak tervezését, és az O11 Vision ezen a vonalon folytatja a hagyományt. Az üvegpanelek nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak arra is, hogy büszkén megcsodálják a PC belső komponenseit.

A ház alapja a Lian Li népszerű O11 sorozatának két kamrás tervezése, amely lehetővé teszi a kábelek és a tápegység elrejtését, ami tisztább és rendezettebb megjelenést eredményez. Emellett a ház kialakítása kiváló hűtési teljesítményt is nyújt, hogy a rendszer optimális működési hőmérsékleten maradjon.

Az O11 Vision modell egy, már előrendelhető termék, amelyet 140 dollárért vihetsz haza. A szép és funkcionalitásban gazdag PC házak kedvelőinek ez a modell igazi gyöngyszem lehet, amelyet a Lian Li tervezési hagyománya és a modern technológia kombinációja tesz teljessé.